[]

Göbek deliğinin hemen altında hafif ağrı

Selamlar,

Göbek deliğinin hemen altında bir kaç gündür hafif ağrı oluyor. Birinde sabah uyandığımda farkettim, diğeri şimdi oluyor (kahvaltı sonrasında aralıklı iki tane meyve yedim sadece).
Bağırsaklarla ilgili korkmalı mıyım? Doktora gideceğim.
Tecrübe etmiş olan var mı?

Teşekkürler

(cinsiyet: erkek)

 
kadın mı erkek misiniz?


  • ben smyrna  (20.04.13 17:51:13) 
ağır bir şey kaldırdın mı? veya ani bi hareket yaptın mı?


  • kambocya diasporasi  (20.04.13 18:03:26) 
benim de sabah kalktığımda başlamıştı, öğlene doğru dayanılamaz hale geldi. bi gittim doktora, böbrek taşı.

sizinki bambaşka bir şey de olabilir.
  • alm est  (20.04.13 18:14:08) 
bende benzer bikac durum olmustu, birinde böbrek tasi cikmisti her ne kadar agri noktasi sizinden az farkli olsada, digerinde ise bagirsaklarin oldugu yerde o bölgede bicak saplanmis gibi bir agri bu iki defa oldu, ikisindede doktora gittim hemen hic bir sey bulamadilar, ne enfeksiyon ne böbrek tasi, gaz olabilir dediler agri kesici vurdular iki güne gecti.

yani acilen doktora gidin, hic beklenmedik seyler cikabilir, salliyorum yemegin icine cam kacmistir hoop yutulunca ic kanamadan tutun , gaza, ordan böbrek tasina kadar binbir sey olabilir.
  • serabetan  (20.04.13 18:51:52) 
teşekkürler.

@kambocya diasporasi
bel fıtığım var, o sebeple ağır bir şey zaten pek kaldıramıyorum da yine de bir şey kaldırırken filan normalin üstünde dikkatliyim. tabi olabilir.

@serabetan
gideceğim doktora.

bağırsak düğümlenmesi gibi bir şey olabilir mi diye düşünmüştüm ama kusma ve tuvalet sorunu gibi belirtileri varmış, onlar bende yok.
  • puc  (20.04.13 19:43:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.