[]

Iphone 5 imei değiştirme.

Merhabalar.

Şimdi ben yurtdışından iphone 5 aldım. Kendi pasaportumda kayıt hakkı olmadığı için kayıt ettiremedim. Bu telefonun imei'sini telefoncular değiştirebiliyor mu? Değiştirsem tam olarak ne olur? Yani kullanmaya devam edemez miyim? Yazılım falan mı güncelleyemem nedir tam durum?
Tespit ettiler diyelim, tekrar değiştirip kullanmaya devam eder miyim?

Ne zararım olur yani?

 
hmmm anladım.. bunu bilmiyordum. pasaport olayına girmek şart o zaman. teşekkürler :)


  • ayaz mckiller  (20.04.13 14:02:48) 
istanbuldaysan doğu bankta araştırbilirsin ama direk gidip yüksek sesli değilde biraz daha kimsenin duymayacağı şekilde sorabilirsin. yada duyuruda yeni giriş yapmış pasaport için ilan verebilirsin ama doğubank daha ekonomik olur gibime geliyor çünkü pasaportu olan kişi de en az 100lira isteyecektir e birde vergi dairesine 100 lira yatırman gerekiyor. derken durum böyle dostum.


  • crybabyy  (20.04.13 16:07:30) 
@crybabyy malesef ankara'dayım.. bir şekilde en az 200-250 lira daha cepten çıkacak yani.. pasaportu olan adama para vermeye eyvallah da devlete bir de haraç ödeyecek olmak en çok koyuyor açıkçası. soymak için yer arıyorlar.


  • ayaz mckiller  (20.04.13 16:59:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.