roaccutane kullanıyorum sivilceler geçti sayılır fakat yaklaşık 1 ay kadar önce yanağımda çıkan kocaman bir sivilce doktorun dediğine göre cildin içinde patlamış, o yüzden şu anki morluk oluşmuş durumda. iz bırakacak mı diye sordum, geçer geçer dedi. fakat hiç öyle durmuyor, 1 ayda anca şişliği indi
roaccutane kullanıyorum sivilceler geçti sayılır fakat yaklaşık 1 ay kadar önce yanağımda çıkan kocaman bir sivilce doktorun dediğine göre cildin içinde patlamış, o yüzden şu anki morluk oluşmuş durumda. iz bırakacak mı diye sordum, geçer geçer dedi. fakat hiç öyle durmuyor, 1 ayda anca şişliği indi sivilcenin, morluk kaldı öyle, kronik ize dönüşecek gibi. kurtarma ihtimalim var mı kremlerle falan?
0
iz tedavsi roaccutane kullanımın tamamen bittikten sonra yapılıyor diye biliyorum. ama yine de başka bir doktora sor istersen.
0
physcos physcos
(
20.04.13)