[]

post apocalyptic kitap tavsiyesi

kıyamet sonrası dönemi konu alan edebiyat ürünleri arıyorum arkadaşlar. metro 2033 tarzı kitaplar. ayrıca varsa film önerilerinizide alabilirim.




 
kitap aklıma i am legend geldi. filmi de var bunun ama tabii ki kitabı daha güzel eheh. hatta eski iki uyarlaması daha var (post-apokaliptik evet ama pek de metro 2033 gibi değil sanki). hah bir tane daha hatırladım, piknik na oboçine ştrugatski kardeşlerin. bundan da tarkovski'nin stalker'ı uyarlanmıştı.

film olarak bir de şimdilik the road, the book of eli ve twelve monkeys söyliyeyim.

ekleme: oha lan mad max serisi var.
  • sanat guresi  (19.04.13 14:11:17 ~ 15:55:40) 
cormac mccarthy - the road
stephen king - the stand
kurt vonnegut - cat's cradle

bu türün atası olarak:
mary shelley - the last man
  • quasiromantic  (19.04.13 15:09:08 ~ 15:16:57) 
Stephen King The Stand kesinlikle.


  • Yahuda  (19.04.13 20:01:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.