[]

LED TV Seçimi

Selam olsun size ey Galya'nın full HD severleri;

Televizyon almaya karar verdik!
Samsung'un 55" LED TV'leri harika gözüküyor. Bazılarında hareket sensörü ile kontrol var. Bana hiç gerekmiyor bu olay.
Aha bu hareket sensörlü : www.teknosa.com
Bu da sensörsüz: www.teknosa.com

Soru basit: İkisi arasında görüntü kalitesi açısından bir fark var mıdır?
Derdimiz, keskinliği ve renk kalitesini kaybetmemek..

 
Samsung'u önermiyor arkadaşlarım. LG diyorlar hep...


  • inanmazsan inanma  (18.04.13 21:16:44) 
Sağlam bir sebep var mı önermemeleri için? Ben herkesten Samsung en iyisi şeklinde duyum aldım.. ( Kendimde inceledim, görüntüsü inanılmazdı..)


  • quaker  (18.04.13 21:19:59) 
tam bilmiyorum bahsettiğin hareket sensörlü belki diğerlerinden çok çok iyidir. lg alan arkadaşlarım samsng 3d tv ile aynı hizada olman gerektiğini yerin değişse 3d'sinden verim alamadıklarını söylüyorlardı. fakat bahsettiğin hareket sensörlü bunları aşmış olabilir.


  • inanmazsan inanma  (18.04.13 21:25:48) 
evet ikisi arasında görüntü açısından fark olucak.

ilki 800 hz, ikincisi 200.

eğer bulabilirseniz bence samsung un 8000 serisinden, daha küçük bir televizyon alın. daha iyi ama daha küçük bir tv aynı fiyata gelicektir.
  • king lizard  (18.04.13 21:31:21) 
@king lizard: İzleme mesafesi 3-8 metre arasında değişecek.. O nedenle daha küçüğü iş görür mü emin olamıyorum..


  • quaker  (18.04.13 21:34:00) 
ikisi arasında baya fark var.sadece hareket sansörü sesli komut veya kamerası olması fark etmiyor.açık ara görüntü kalitesi vardır.bu aralar aldın aldın yeni seriler çıktı fiyatlar taban yaptı.stoklar azalmaya başladı.tabi alırken orjinal garanti olup olmadığını sormayı unutma.3 ile 8 metre diye birşey olmaz.ortalama ne kdr olduğu önemlidir.en çok senmi izliyorsun? her zaman erkeğin oturduğu fix bir yer vardır oraya göre uzaklık alacaksın.bu 55 lerin izleme mesafesi en doğru olarak 4-5 metre arasıdır.
55es7000 den şaşma.
Lg ye dönerim dersede
55lm860 alabilirsin.
soracağın başka bişi olursa özelden yazabilirsin.
  • uykulu_fb  (19.04.13 01:48:53) 
Bunlara bu paralar israf, haram. Sony HX850 serisini gidip bir teknomarkette izle. Sonra diğerlerini izle. Çöp gibi gelecektir, her türlü iddiaya girerim.

Ayrıca 1000 Hz diye bir şey yok. Sevgili Samsung ve LG'nin, götlerinden uydurdukları şeyler bunlar. Yenileme hızını kendi ölçü birimleriyle ölçüp, tekrar yazıyorlar ve adını da CMR ve MCI koyuyorlar. Hoş, Teknosa hepsine MCI demiş ama CMR oluyor Samsung'un yenileme hızına verdiği isim. 100, bilemedin 200 Hz paneller bunlar.

Allah rızası için, ürettiği iki panelden birinde buram buram ışık sızması olan, telefona koymadığı işlemciyi TV'ye koyup da smart diyen ve bunu da yeni bir haltmış gibi anlatan şu çakallara para kaptırmayın. HX850 veya HX920 serisinden bir TV'yi alın, bunlarla yan yana koyun. Sony'ye TV derseniz, diğerlerine radyo dersiniz. Diğerlerine TV derseniz, Sony'ye yeni bir icat dersiniz. Fark o derece.

LG 42LM640S kullanıcısı olarak; aman diyorum, LG ve Samsung'dan koşarak uzaklaşın.
  • ahmetcan44  (20.04.13 03:24:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.