[]

aile hekimi değiştirme

şu andaki aile hekimimden hiç memnun değilim. ailedeki kimse memnun değil. hastayı tersler gibi konuşuyor. çok saygısız biri.

aynı sağlık ocağında başka bir hekime gidip değiştirmek istediğimi söylüyorum. bu sağlık ocağında öyle bir uygulama yok diyor. başka bir sağlık ocağına gideceksin diyor.

bu sağlık ocağı evime yürüme mesafesinde. başka sağlık ocağına gitmek istemiyorum. sadece hekimimi değiştirmek istiyorum.

sağlık ocaklarının böyle kafasına göre kural koyma gibi durumları olabilir mi?

 
Olur mu öyle saçma şey.Hastanın doktor seçme hakkı saklıdır. Doktorunuzu değiştirebilirsiniz, bu sizin yasal hakkınız. Prosedürü tam bilmiyorum ama söz havada kalır, siz bir dilekçe ile başvurun.Dilekçenizi kurum işleme koymak zorunda. sskgunsorgulama.com


  • old possum  (18.04.13 17:28:04) 
asm'de (aile sağlığı merkezi) tek doktor varsa başka asm'ye yönlendirmesi normal


  • la noix  (18.04.13 17:30:11) 
@la noix tek doktor yok. 4 -5 tane doktor var gittiğim sağlık ocağında. zaten yukarıda yazdığım yazıda da en az iki doktor olduğu anlaşılıyor. ama adamlar bana bu sağlık ocağında böyle bir uygulama yok, değiştiremezsin diyorlar.


  • amanda hugnkiss  (18.04.13 19:41:28) 
benzer bir şey benim de başıma geldi. doktordan memnun değildim aynı sağlık ocağında başka bir doktora gittim kaydımı size aldırmak istiyorum dedim. bana olmaz doktoruna ayıp olur başka birine aldır gibi bir şeyler söyledi. yani aynı sağlık ocağında birbirinin hastasını almaya hoş bakmyorlar. çünkü adamlar devletten kelle başına para alıyor. önce başka bir sağlık ocağına taşıyıp sonra eski sağlık ocağında istediğin doktora gidersin. ama 3 ay gibi bir süre var sanırım doktor değiştirmek için.


  • safcocuk  (18.04.13 19:58:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.