[]

televizyon önerisi. led-lcd vs.

Arkadaşlar 2.500 TL bütçe var. Malum 1 milyon çeşidi var. bi bokta anlamıyorum ben. 3d'nin göze zararlı olduğuna ilişkin bir hissiyatım var. o nedenle 3d ye sıcak bakmıyorum. ama yok eğer derseniz hacı sinemanın 3d siyle tv nin farklı olur o zaman başka. smart olmasına gerek yok. ps3 veya 4 oynicam. öneride bunları da dikkate alırsanız sevinirim. 102 veya 107 ekran düşünüyorum. bu minvalde akıl verirseniz on numara beş yıldız olur.




 
teknosa, bimeks, mediamarkt gibi bir mağazaya gidin yardımcı olacaklardır. benim gönderdiğimi söyleyin.


  • ozdek  (18.04.13 15:47:59) 
3d smart tv falan hiç kullanılmayan şeyler. ilk haftadan sıkılıp bıraktık biz. önemli olan panelin kalitesi lakin iyi panellerde de bu özelliklerin hepsi oluyor.

biz 1800e panasonic almıştık gayet memnunuz. 2000-2500 liralık tvlerle arasındaki (varsa) görüntü kalitesini bizim gözümüz ayırt edemiyor.
  • marido  (18.04.13 15:50:22) 
@ozdek alıcı değilsen tükanın önünü kapama kardeş:)

Abi gittim sordum da bir milyon tane tv öneriyor adam. yok hızı yok pikseli yok anasının nikahı. çok da güven vermedi bana. o nedenle duyuru candır
  • taipan  (18.04.13 15:58:20) 
sen beni dinle bunu al üstüne tv yok..bunun 120 ekrani bende var eve gidip tv seyretmek icin can atiyorum..HZ sine dikkat et piyasadaki tv lerin 3 katı yuksektir.
www.teknosa.com

  • jamswety  (18.04.13 17:21:27 ~ 17:22:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.