[]

Yurtdışına kargo ??!!

Malumunuz sevkililer günü yaklaşıyor. Bende güsel bir hediyeceğiz alıp vermek istiyorum sevkilime. Ama kendisi Lübnanda. Nasıl gönderebilirim? Güvenilir midir, değil midir, kaç günde gider falam biliyosanız söleyin anam... (kendin git elden ver diyen arkadaşlara sevgilerimi sunarım)




 
bu saatten sonra yollayamazsin. fedex'e, ups'e versen gider tabi ama fiyati da fena olur.

normal posta yolu ile ise 2-3 haftada gidiyor italya'ya, ya da oralardan 3 haftada geliyor. ordan hesapla. want2die'in dedigi en iyi secenek ozel kargo sirketleri haricinde.
  • nochristrequiress  (10.02.09 21:24:02) 
dhl ile 3-4 günde gider... sen paraya kıyarsan tabi.


  • vinca  (10.02.09 21:28:26) 
amerikaya ptt ile 1 haftada gidiyor. lübnana da taş çatlasa 10 günde gider.


  • sharon and hope  (10.02.09 23:13:40 ~ 23:14:32) 
@sharon and hope

pardon ama hangi ptt o acaba? bizim normal ptt'de yurtdisina yollanan kargolar/mektuplar icin acele servis yok cunku..ya ben yanlis bir sey yapiyorum ya da ptt isik hizi ile teslimata basladi. aydinlatirsans sevinirim.
  • nochristrequiress  (10.02.09 23:43:23) 
acele posta olayı yok zaten. normal posta ve kargo servisi var sanırım.


  • tom_riddle  (11.02.09 00:20:43) 
dhl merkezi yer ise, beyrut gibi 2 günde ulaştırıyor.


  • pain  (11.02.09 09:18:54) 
ben olsam lubnanli bir online magazadan visa'yla alisveris yapmayi denerim. (lubnan'da olaylar nasil isliyor, bunu bilmiyorum tabi)


  • boshi  (11.02.09 09:43:22) 
türkçe'nin anasını sikmeden derdiniz anlatın; "sevkili", "güsel" vs. yazdığınızda bunları okuyanın kafanıza klavye fırlatmak istediğini biliyor musunuz? sevkililer gününüz kutlu olsun.


  • arif  (11.02.09 10:40:36) 
ben kızılaydaki (ankara) pttye normal veriyordum mektubumu filmimi filan, 1 haftaa elinde oluyordu alacaklının. bilmiyorum ki nasıl bir sistem kullanılıyor:)) ama doğru bu dediğim.


  • sharon and hope  (13.02.09 01:05:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.