[]

Çocuk Psikolojisi Hakkında

Merhabalar. Yaklaşık 4 yaşında bir kız kuzenim var. Sorum şöyle:
Kuzenim bazen benle konuşuyor. Bazende konuşmuyor. Yanımda hep sessizce oturuyor. Örnek verecek olursam dün konuşurken bugün konuşmuyor. Sorun nedir sizce? Teşekkürler.



 
hahahaha. acilen tam teşekküllü bir psikiyatri hastanesine yatırılması gerek :D

şaka lan şaka. benim 4 yaşındaki kuzen bi gün gidiyom boynuma sarılıyo öpüyo öpüyo. bi gün gidiyom ben spiderman oldum deyip "fışş" diye ağ atıyor, bi gün batman oldum deyip tekme tokat dalıyo..
  • kvef  (18.04.13 10:42:32) 
Sizin cinsiyetiniz ne?
Erkekseniz belki çekiniyordur?
Peki siz ona karşı samimi ve oyunbaz bir tavırda mısınız yoksa aranızda bir ciddiyet / mesafe var mı?
  • SiyamkedisiZorro  (18.04.13 11:10:50) 
Erkeğim. Evet eskiden çekiniyordu ama artık çekinmiyor aramızda ciddiyet yok artık.


  • alexsei  (18.04.13 11:50:41) 
daha fazla ilgi göstermenizi istiyordur. bu tür davranışlar genellikle dikkat çekmeye yöneliktir. farklı şekillerde iletişim kurmaya yönelin. psikolojik bir sorun olduğuna işaret etmiyor. hiç konuşmuyorsa üzerinde durulabilir.


  • justamiracle  (18.04.13 11:53:44) 
Çocuklarla en güzel iletişim kurmanın yolu oyundur. Oyunla yabancı dil bile öğrenebiliyorlar. Kitap okuyun ona, masal anlatın vb. Mutlaka yanıt alırsınız.


  • old possum  (18.04.13 15:09:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.