[]

Prag'da neresi gezilmeli,görülmeli,hangi cafe bar vs

Evet,önerileri alayım.Bir de böyle hediyelik eşya vs alacağım,bildiğiniz yer varsa




 
yer mekan boşver de black light show/tiyatro izlemeden dönme. anavatanı.


  • fiyuuuu  (18.04.13 03:24:02) 
hediyelik eşya için blue shop var, hafif tuzludur ama tavsiye ederim. zaten tuzlu olmayan ve güzel shoplar bulmak zor.

prague castle, charles bridge, old town square gibi şeyleri geçiyorum; bunları zaten açtığın ilk turizm sitesinde görürsün.

petřín tepesine git. fünikülerle çıkılan, eyfel kulesi çakması bi kule var orada. hem etrafı bu mevsimlerde güzel olur (çimler, kırlar), hem de kuleden şahane bi prag manzarası izlersin.

charles bridge'e bakan atmosphere, şehrin en güzel barlarından biri. uygun fiyata şahane yemek yiyip biranı da içersin.

vltava kıyısındaki jazzdock'ta efsane manzara eşliğinde güzel müzik dinleyebilirsin.

leş bi cluba gidip çılgınca dans etmek filan istersen, karlovy lázně'ye bi uğraman farz. ucuz içki, çılgın kalabalık, terli vücutlar :P

en meşhur yemek muhtemelen svíčková, bayaa lezzetli, bi sürü restoranda yiyebilirsin, mesela kolkovna iyidir. klasik çek publarında da utopenec yemeni tavsiye ederim.

ana cadde olan na příkopě üzerinde pek kimselerin bilmediği bi komünizm müzesi var, tarihe merakın varsa mutlaka tavsiye ederim.

onun dışında, becherovka iç...

prag iyidir :)
  • rotario  (18.04.13 04:14:54) 
bira severim dersen: www.umedvidku.cz kendi biralarini yapiyorlar, yemekleri de fena degil.
www.restauracesalanda.cz : krusovice'yi icebilecegin guzel yerlerden biri,
www.praguebeermuseum.com : bira muzesi alinda bir pub ficida 20-30 cesit bira daha fazlasini da sisede bulmak mumkun,
  • tonakai  (18.04.13 09:46:12) 
(bkz: Terasa u Zlate Studne)
güzel restoran..

  • dodocan  (18.04.13 09:48:56) 
Becherovka içmeden olmaz. Shot olarak içilir ama afrodizyak etkisi vardır 4,5 bardak içersen ölebilirsin. Zaten eskiden de ilaç niyetine içiliyormuş.

Yakınlarda Karlovy Vary var baya güzel bir yer orada.
  • secilmis uye  (18.04.13 10:24:28) 
şehrin kuzeyinde Vyšehrad diye bir yer var, fortress, park, cafe-restoran, zamanında pragda yaşamış ünlü kişilerin mezarı vs hepsi bir arada ve baharda mükemmel olur, ben hep kışına denk geldim. kırmızı metro hattıyla gidip aynı isimli durakta inince 5 dk yürüme mesafesinde.

www.google.com
  • letheavendangered  (18.04.13 13:38:26 ~ 13:39:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.