[]

kasık bölgesinde hafif ağrı

selam gececi duyuru sakinleri,

kasıklarımın sağ tarafında (sanırım apandisimin olduğu bölgede, ne kadar söylemek pek korkutucu olsa da oralarda bir yerlerde) hafif, çok ağrımayan, sadece birazcık rahatsızlık veren bir ağrı var. ciddi bir şey yoktur diye umuyorum, gecenin bu saatinde acil bir şey yapmam gerek mi sizce?

teşekkürler.

 
Böbrek taşın veya böbrek kumun var. Eğer gün içinde ayakta çok durduysan ve sonrasında bu ağrı varsa kesin böbrek taşı. Bol sıvı tüketip, sıcak su kompresi yaptıktan sonra ağrın geçmediyse bir doktora görün. Çok ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum. Geçmiş olsun.


  • temple  (18.04.13 01:11:57) 
yani araban varsa acile gidip karın muayenesi ve kan tahlili yaptırabilirsin, gerekirse ultrason yaparlar zaten.

edit: sizi ekşi sözlük yapan ssg'yi dövmek lazım önce. la @temple hacı belki gaz sancısı, belki bağırsak paraziti, belki apandisit belki kadınsal kist durumları belki kasık fıtığı amk, ne bilip bilmeden böbrek taşı diyorsun da sıcak su falan öneriyorsun?
  • doctorrent  (18.04.13 01:13:35 ~ 01:15:52) 
bugun usudun mu? usuduysen olabilir.
cisini tutma huyun var mi? cok tuttuysan da olabilir.

  • evreka  (18.04.13 01:13:50) 
@temple, valla bu hiç aklıma gelmemişti, bunu dikkate alıp bir görüneceğim, teşekkürler.

@doctorrent, maalesef şu an gidebileceğim tek yer üniversitenin sağlık merkezi ve muhtemelen doktor yoktur, hemşire de ne kadar bir şeyler yapabilir hiç bilmiyorum, yarını bekleyeceğim sanırım.

@evreka, biraz üşüdüm açıkçası, ama geldiği zaman tutmam hiç. :)

çok teşekkürler tavsiyeleriniz için, ama tam şu anda bunu yazarken ağrı falan hissetmiyorum, garip. :)
  • sagopa kajmer mahlas kafkef  (18.04.13 01:16:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.