[]

İhtiyaç Kredisi Neye Göre Veriliyor? Limitleri, sınırları nelerdir?

Mesela güncel maaş bordrom 810 tl. Kaç paraya kadar kredi alabilirim? Bunun cevabını bilen bankacı arkadaşlarımız var mı? Ben hep 7500 tl'ye başvuruyorum 48 taksitli, reddediliyor. İşten çıktığım Halk Eğitim kursu bordromla 1000 tl oluyor mesela maaşım. O bordroyu yedirebilir miyim? Çıktığımı öğrenirler mi? Bir de ben netten çok başvuru yaptım, o yüzden reddediliyorum. Bu prosedüre takılmayan bir garanti bankası var, o da 90 gün sgk primi istiyor. Bizim yarım yattığından 100 gün oldu daha yeni, o da 2013'ü dikkate aldıkları için 42 gün görünüyor...

Arkadaşlar kısacası ben nasıl kredi çekerim?


 
Gelir gider dengenize bakarlarlar. Maasinizin 5 katina kadar sorun yasamazsiniz. Bazi bankalar 10 katina kadar veriyorlar, ama mevut sirkette ne kadar calistiginiz ve kredi gecmisiniz de onemli.

Ayrildiginiz isyerini ariyorlar, sgk dan bakiyorlar. Bilirler yani, hem yalan beyan vermek kredi reddi icin iyi bir sebep.
  • vampir akrep  (17.04.13 22:34:46) 
netten sürekli başvuru yaptıysan puanın düştü. geçmiş olsun bi süre alamazsın.


  • esenboga  (17.04.13 22:37:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.