[]

sırt korsesi

sırt korsesi kullanan var mı? işe yarıyor mu bilgisayar başında otururken yamuk yumuk duruyorum ve yaz gelmeden kullanmam gerekiyor sanırım. bunun için doktora gitmeme gerek varmı? ortopedici dükkanına gitsem orda bana uygun korseyi verirler mi?

*son olarak işe yarıyor mu?


 
ewt kesinlikle işe yarıyor fakat bütün gün kullanmanızı tavdiye etmiyorum yavaş yavaş alıştırmalısınız kendinizi malum kaaslar oturuş bozukluğundan zaman içerisinde şekillendiği için birden dik durmak çok fazla yoruyor.
Doktora danışmanıza gerek yok medikal ürünler satan yerlerden rahatlıkla alabilirsiniz
geçen sene 40 ytl ye almıştım.
  • ignesiz bal bocegi  (10.02.09 16:43:41) 
konuyu çalmak gibi olacak, kusura bakmayın fakat ufacık bir sorum var. tabii ki deformasyona göre değişiyordur ama, ortalama olarak ne kadar zamanlık bir kullanımda yeterli bir verim almak mümkün?


  • mistiqkedi  (10.02.09 17:46:36) 
düzenli kullanınca işe yarıyor.


  • sleep may be the enemy  (10.02.09 19:34:36) 
dik durmak için olan ürünlerden bahsediliyorsa daha önce ortopediste gittiğimde bu tür ürünlerin kasları tembelleştirdiğini söylemişti. dik durmaya çabalamak gerekiyor. bahsedilen aletler ise çabasız dik durmayı sağladığından nihayi amacı gerçekleştirmiyor sanırım..


  • hayo  (10.02.09 20:11:44) 
bir alternatif olarak bel yastığı desem? özellikle bilgisayar başında otururken, her yerde otururken.


  • tarantinoesque  (11.02.09 01:35:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.