[]

Bilgisayar müh. yüksek lisans

Merhaba
Bilgisayar mühendisliği bitirip yüksek lisans yapmak mı yoksa o yılları sektörde çalışarak geçirmek mi daha mantıklı?yüksek lisansı yapan ne için yapıyor?extra ne sağlıyor?belli bi alanda muazzam bilgi sahibi mi oluyo adam o yüzden mi yüksek lisans yapıyor?



 
değişir bence, eğer bilgi güvenlik üzerine uzmanlaşmak istiyorsan anti-virüs şirketinde çalışmayı seçmek mantıklıdır


  • facebook  (17.04.13 16:28:29) 
Ise girip, sektoru ve calistiginiz bolumu once bir tartin derim. Daha sonra baktiniz calistiginiz bolum hosunuza gidiyor, o bolum uzerine yuksek lisansa basvurun ve gece egitimi ile yuksek lisansinizi da tamamlayin.


  • yilmazyildirim  (17.04.13 16:48:00) 
bilgisayar muhendisiyim, yuksek lisans yapiyorum ve ayni zamanda calisiyorum. ikisi birbirine engel degil, ozellikle bizim sektorde. bizim sirketin neredeyse yarisi ayni durumda. Ikisini birden yapmalisin. yuksek lisans ne katiyor diyorsan, sektor icin etiketten baska bir sey degil. bir de askerligi erteliyor iste. eger yuksek lisans'in gercekten bir ise yaramasini istiyorsan calisma. ama sonra sektore donmek istediginde sorun yasayabilirsin. ya akademide devam edersin yada gercekten arge yapan master'ini yaptigin alanla ugrasan sirketlerden birine girmeye calisirsin.


  • crucio  (17.04.13 17:22:51) 
turkiyede faydasi yok ulkede teknoloji uretilmiyor zaten.


  • mazungu  (17.04.13 18:32:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.