[]

ergenliğe döndüm/sivilce siyah nokta

26sının sonlarında bir er kişiyim son 3 4 gündür bildiğiniz ergenlik haline döndüm yeme içme alışkanlıklarımda en ufak değişiklik yok, 6 aydır aynı marka sabun kullanıyorum, şampuan ve duş jeli de aynı ama gereksiz şekilde sivilce siyah nokta çıkmaya başladı öyle böyle değil hemde sebebi nedir çözüm olarak ne yapmam gerekiyor ?




 
soruya cevap değil ama aynı sorun bende de var. yaş 28, son birkaç gündür ergen gibi sivilce çıkartıyorum ki hiç bu kadar sivilce çıkartmadım ben hayatım boyunca (ergenlik de dahil). havalara yordum ben, belki bu havaların böyle bir etkisi vardır insanda.


  • devilred  (17.04.13 14:08:59) 
aynı dertten muzdarip bir başkası olarak, o sivilcelerin kendiliğinden geçmediğini, bir cildiyeciye görünmenizin farz olduğunu belirtmek zorundayım.


  • robin sparkles  (17.04.13 14:26:30) 
bu sürekli olan bir şey değildi ki son bir kaç gündür kendini kaybetti suratım allahtan sakal falan var da idare ediyoruz biraz, işin acaip kısmı ben ergenlikte bile doğru dürüst sivilce çıkartmadım hep sırtımda çıktı yüzüme vurmadı tek tük çıkartı bir iki günde kendiliğinden geçerdi bu saçma bir hal aldı.


  • exodia  (17.04.13 14:40:21) 
ilk once elinize sonradan elinizden yuzunuze bir yerden mikrop bulasmistir, bazen bu sebeple kendi kendine gecemeyen sivilce olabiliyor. bence de bir cildiyeciye gorunun, hemen gidemeyecekseniz de en azindan bu aralar hijyene normalden fazla dikkat edin, mesela en onemlisi kesinlikle sikmayin oynamayin, yuzunuze eliniz gitmesin, yuzunuzu yikadiktan sonra da normal kumas havlu degil kagit havlu kullanin, kurularken ovalamayin sadece yuzunuze bolge bolge bastirip cekerek nemini alin, yuzunuze krem surmekten mumkunse kacinin, yastik kilifinizi bu aralar her gun degistirin. kati sabun yerine yuz temizleme jeli kullanirsaniz daha iyi olur ayni zamanda...


  • mavicorap  (17.04.13 16:59:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.