[]

Türkiye Ekonomisi

Selamlar,

Size göre Türkiye ekonomisi genel olarak ne alemde.İster bir cümleyle ister 1000 cümleyle yorumlarsanız sevinirim.Teşekkürler.


 
Şimdi iyi desem hükümet yanlısı olacağım, kötü desem muhalefet damgası yiyeceğim. Ama yine bildiğimi söyliyim bari. Bence ekonomi iyi değil, neden değil dersen üretimimiz yokta ondan derim. Tam bir inşaat ülkesiyiz evden başka birşey yapamıyoruz. Ne teknoloji üretebiliyoruz, ne doğru dürüst kaynak üretebiliyoruz. Birçok devlet ve özel şirket satıldı. Türktelekom'un gitmesi çok büyük kayıp. Bankalarda öyle. Umarım THY satılmaz (Lufthansa'ya satılacak deniliyordu search edebilirsin.) Akdenizdeki petrol için gerekirse bizde çıkarırız demişti başbakan o petrolü. Ama adamlar şuan zaten çıkarıyorlar bizde tık yok unutuldu gitti o konu farkındaysan. Tam anlamıyla bir bağımlı ülkeyiz bence. Nükleer enerjiye geçilmesine razıyım açıkçası.


  • secilmis uye  (16.04.13 22:52:30) 
bence şu anda tam bir belirsizlik var. kırılgan bir ekonomi var gibi geliyor bana, şu an pembe bir tablo çiziliyor ama sanki en ufak bir aksilikte her şey çok kötüye gidecek.


  • Sarix  (16.04.13 23:14:19) 
ekonomi iyi ama iyi deyince genelde heryerde uzerime saldirip issizlik bilmem ne vs. diyorlar.

iyi de senin eskiden dunyaya teknoloji ihrac eden ekonomin mi vardi be adam zaten tarim ve ab hurdasi ureten bir ulkeydin krizlerden krizlere cosardin be arkadasim.

bu manada ekonomi iyi gidiyor zaten uretmeyen bir ulke icin ve petrolu gazi olmayan bir ulke icin bence iyi bile goturuyorlar.

ha uretelim ilerleyelim o is oyle olmuyor saglam bir fen fakultesi altyapisi olmadan hicbir ulke ilrlemez bu universite sistemiyle hicbiryere gidemezsiniz.
  • mazungu  (17.04.13 00:12:15) 
Artık üretim için ne gerekiyorsa yapılsın. Örneğin İranın durumu bence çok daha iyi adamlar uçak düşürüyorlar gidip inceleyip aynısından yapıyorlar daha ne olsun. Zor birşey olmasa gerek. İşsizlik çok büyük problem değil sanırım oran olarak nüfusa kıyasla yüksek değil. Ama vergiler gerçekten yüksek hem tüketiciler hem üreticiler için.


  • secilmis uye  (17.04.13 13:27:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.