[]

Tişörtlerde ne tür baskılardan hoşlanıyorsunuz?

Ayrıca nasıl bir stile sahip tişörtleri giymeyi tercih etmektesiniz (örn, açık yaka basic yaka vs ) bay-bayan yaş öğrenim ve iş durumunuzu belirtirseniz ayrıca müteşekkir olurum :)




 
25 - bay - çalışıyor

polo yaka t-shirt baskısız olmalı. sağ ya da sol göğsün üstünde marka olabilir, metal br etiket var ise daha iyidir.

polo yaka olmayan ise basic yaka severim. onda da gözü çok yormayan, çok dikkat çekmeyen, özel bir karakter ya da figür olmayan baskılar tercihimdir.

pembe renk ve türevlerini asla giymem.
  • himmet dayi  (16.04.13 20:22:56) 
22 - erkek - öğrenci

baskılı sevmem. sadece game of thrones logolu bir t-shirtüm var, yatarken giyiyorum. içinde mutlu hissediyorum kendimi.

polo yakayı baba olunca (büyük ihtimal hiçbir zaman:) giymeyi düşünüyorum. çoğu zaman v yaka ya da bisiklet yaka giyiyorum.
  • empati kuramayan psikolog  (16.04.13 20:33:35) 
22 - erkek - öğrenci

baskılı t-shirt giyerim problem olmaz fakat, göz yormayan, komiklikli şakalı baskılardan hoşlanmam. sade bir baskı yeter. bunu da çok nadir giyerim.

her yakayı giyerim fakat polo daha çok hoşuma gider.

(ek bir bilgi, blastın sadece gri ve siyah olarak ürettiği pamuklu bir t-shirtü vardı, eğer toplayabilseydim hepsini toplayıp, sadece onları giyerdim)
  • dead and broken  (16.04.13 23:26:07) 
21- erkek - öğrenci
pastel tonlarda ve üzerinde marka logosu dahi bulunmayan V yaka. Tek bir harf dahi olsa giymem o tişörtü mesela. Kahverengi, koyu yeşil, siyah favori renklerim.

  • ozzyninpambukgotu  (16.04.13 23:51:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.