[]

bir uçak ne kadar rötar yapabilir?

diyarbakır.dan istanbula, ordan da tayvan'a uçucam.
istanbula varış ile istanbuldan tayvana kalkış noktaları arasında kaç saat bırakmalıyım?

mesela varışım 23.00 olsa, kalkışım ise iki saat sonra 01.00 olsa bu ne derece bir risktir?

arada kaç saat bırakmalıym? tayvan uçağını kaçırmam felaket olur.

 
Rotar yapmasa bile bu sekilde zor yetisirsiniz gibi. 23'de inse ucak siz cikacaksiniz, valiz bekleyeceksiniz, oradan Tayvan ucagina valizi teslim edeceksiniz kuyruga girip, sonra pasaport kuyruguna gireceksiniz... Belki ucu ucuna yakalarsiniz hic rotar olmazsa.


  • crown  (16.04.13 01:45:23) 
farklı şirketler değilse bavulu almanız gerekmez


  • niye ama  (16.04.13 02:01:05) 
oncelikle istanbuldan tayvan a direk uçuş yok.thy ile hk ya da çin aktarmalı uçarsanız kolaylık olur oralardan air china ile devam edersiniz.

minimum 4 saat once alanda olacak gibi hareket edin.buyuk ihtimal ucu ucuna yetişirsiniz.
  • cizgilipijama  (16.04.13 02:08:07) 
ayni havayolu ise 2 saat fazla bile. degilse...ic hatlardan disa gecmek 20-30 aliyor Ist de...pasapot kuyrugu, cikis harci...2 saat ucu ucuna ya da yetismez. cunku international ucus, 30 dakika kala ucaga almazlar.


  • gunes123  (16.04.13 02:10:09) 
bağlantılı olarak aynı havayoluyla almaya çalışın. o zaman sizin için uçağı bile bekletirler. tecrübeyle sabittir.


  • ozdek  (16.04.13 09:25:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.