[]

üds ye ilk kez başvuru yapanlar

bankaya para yatırılıyor, randevu alınıyor, gidilip formla teslim ediliyor. bu tamam. lakin iş yerinden izin alacağım teslim için. ne kadar sürer ki? bana iki dakikalık iş gibi geldi de..

ps: izmirdeyim, gaziemirden gideceğim başvuruya. hani şu merkeze gidin, şurası yakın diyecek olan varsa da tavsiyeleri seve seve dinlerim.

buraya baktıysanız duyuruyu sonuna kadar okumuşsunuz demek ki. teşekkürler :)

 
su ana kadar randevu almadim bu tip sınavlar icin, ki bes kere falan girdim en azindan, duzenli sinav giricisiyim yani:p, rektorlukler basvuru icin idealdir. gaziemir yakininda neresi var bilmiyorum ama adresler osymde var zaten. dokuz eylul rektorlugu alsancakta oldugu icin orayi kullanmak mantikli, gitmisken gezmis olursunuz ayarlayabilirseniz :)

iki dakika surmuyor, cunku siz basvuru belgenizi veriyorsunuz, bir gorevli bu bilgileri sisteme giriyor, resminizi cekiyor, bir de bundan once sira bekliyorsunuz genelde, bir yarim saat ayirin en az. bir de sifre istemeyi unutmayin, bir dahaki basvuruyu netten yapabilirsiniz bu sayede. ben istemedim hic, pismanim.
  • mayalilithowsky  (09.02.09 19:14:22) 
hmmm..
ama resmimi çekmeseler, ben versem olmaz mı ya? bence çok gereksiz bi şey bu.

  • lovemyself  (09.02.09 19:24:49) 
maalesefki resmi kendileri çekiyor illa daha da kötüsü ilerde gireceğiniz tüm üdslerde de bu resim kullanıyor, yani kayıt için giderken sakal traşı olunuz saçları jöleleyip büyükbir mutluluk ile web came sırıtınız.


  • bir zamanlar cocuktum  (09.02.09 20:06:58) 
sakal traşından ziyade, ben saçlarımı tarayım, makyajımı tazeleyip sırıtayım :))

teşekkürler..
  • lovemyself  (09.02.09 20:28:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.