[]

Rujlu Kadını Öpmek (Ciddi Soru)

Dışarıda bir yerdeyken öpüyor musunuz? Öperken ruj yutmuyor musunuz? Özellikle kırmızı ruj olunca sizin de dudaklarınıza bulaşmıyor mu?

Kadınlar da cevap versin lütfen, sizin ruj da dağılmıyor mu? Öpesiniz geldiğinde nasıl oluyor yani?
Dağılmayanı/silinmeyeni çıktı falan demeyin şimdi.. herkes onlardan kullanmıyor sanırım.

Geyik amaçlı sormuyorum, düzgün ve gerçek cevaplar gelsin lütfen.

 
çıkıyo ruj tabii. bulaşıyor. tadı güzel bi rujsa çok severim hatta.


  • roket adam  (14.04.13 21:17:46) 
ben geri çekiyorum kendimi rujluysa


  • facebook  (14.04.13 21:18:03) 
daha zevkli oluyor.
dudağıma rujun tadı geliyor.
hatun kişi de sürekli rujunu tazeliyor.
ben öpesim geldiğinde zart diye öperim.
yok ruju dağılacakmış yok şuymuş yok buymuş bilmem.
  • 100 tl degerindeki google adwords hediye ceki  (14.04.13 21:18:46) 
kadınlar da cevap versin kısmına hizmeten yazıyorum => yahu preservatif in aromalısı keyifle alınıyor da rujun tadına niye bakılmasın. dağılıyor tabi azıcık da olsa bazen aşkının şiddetinden olsun varsın.yine sürersin yada silersin öyle gezersin... öpüşmüşsün sonuçta ruj 456789345678 inci planda kalır o aşamada.

Merhaba dünyalı haydi tutkuyla tanış :)

ha sen değil kız arkadaşın bu duruma takılıyorsa o da tutkuyla tanışsın ;)(siz bi tane bulamıyorsanız bana söyleyin benim iki tane tanıdığım tutku var tanıştırayım sizi onlarla...tamam sustum vize kafası.)
  • gis  (14.04.13 21:27:19 ~ 22:07:57) 
o diiil de hakkaten nası düşünüyosunuz lan ruj var falan diye. hiç bişi aklıma gelmiyo benim birini öpmek istediğimde. enteresan hakkaten.


  • roket adam  (14.04.13 21:28:41) 
ruj sürmem
sürsem de öpüşüyorken umrumda olmazdı

  • niye ama  (14.04.13 21:40:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.