[]

The Walking Dead hakkında... s03e04

lori öldü güya. kadın bayıldı mı öldü mü belli değil. çocuğu alıp gittiler resmen. insan bir bakar nabzı atıyor mu diye. belki bayıldı? dizinin gelmiş geçmiş en saçma sahneleri arasında yer almıyor mu bu sahne sizce? ayrıca imdb sayfasında 35 bölümdür oynadığı yazıyor. ben en son 3. sezon 6. bölümü izledim ve 2 bölümdür lori yok. nasıl oluyor bu?

spoiler vermeden bir şeyler derseniz sevinirim...


 
spoiler olmasın diyorsunda ölüyor o harbiden ama sonra rick şizofrene bağlayıp onun hayalini görüyor.
Onunla konuşmuyor sadece yokluğunun sancısından etrafta onu görüyor.

  • basond  (14.04.13 18:03:12) 
@basond

eh çok spoiler sayılmaz bu. zaten telefonun ilk çalışında bile rick'in halüsinasyon gördüğünü tahmin etmiştim. demek ki görsel olarak devam edecek. anlaşıldı.

ama kafama esas takılan ölüm sahnesiydi. öldüğünden emin olduklarını göstermediler. saçma geldi. sadece ben mi böyle düşündüm acaba...
  • kisa bisey olsun istemistim  (14.04.13 18:06:44 ~ 18:14:06) 
carl zaten daryl ile konuşurken bir bölümde söylüyor o konuyu. "daha ölmemişti bayılmıştı ama ölecekti ve öldüğünde dönüşeceği için onu vurmak zorundaydım" gibi birşey demişti.

edit: nabzına baktıktan sonra falan vurmuyor, öyle bir söz de geçmedi, sahne de. ayrıca orda acıdan bayıldığı için henüz ölmemişken vuruyor.
  • neil manke  (14.04.13 18:20:33 ~ 18:38:36) 
şimdi hatırladığım kadarı ile kendi çocuğu doğumdan sonra vuruyordu onu normal insanlarda enfeksiyon kaptığından öldükten sonra ısırılmasalar bile zombiye dönüşüyordu(bkz: shane) bunu hepsi biliyor, çocukda annesini doğumdan sonra kan kaybından öldüğü için kafasından vurarak öldürüyor.

Hatırladığım, yorumladığım böyle idi.
  • basond  (14.04.13 18:20:48) 
oğlu nabzına baktıktan sonra kafasına sıkıyor


  • doctorrent  (14.04.13 18:21:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.