[]

Router Nedir? Ne işe yarar?

Netmaster CBW-700V modemle kablonet kullanıyorum. Çok sorun yaşıyorum. Router le kullan dediler. Ne ola ki?




 
internet bağlantısını modemden alıp kendi üzerinden dağıtan cihaz. modemden çıkan ethernet kablosunu routera takıcan. birden fazla portu varsa ethernetle , wireless özelliği varsa kablosuz olarak istediğin bilgisayara dağıtacaksın.


  • sutlu nescafe  (14.04.13 14:15:18) 
o dediğin modem wireless aksamı çok siktiriboktan bir modemdir. hem kablolu hem kablosuz network çalıştığı zaman sıçar. O sebepten modemin wirelessini kapatıp , bir access point cihazı alıp wireless olayını onunla halletmek gerekir.


  • dodi el ford  (14.04.13 15:31:59) 
Sayın Kullanıcımız,
Bir AP-Router ile kablolu ADSL/Kablo modeminizi kullanarak kablosuz internet erişimi sağlayabilir, tek geniş bant yayınını birden fazla bilgisayara paylaştırabilir, ya da kablosuz köprüleme yaparak yayınınızın kapsama alanını genişletebilirsiniz.

NetMASTER ürününüzde yaşadığınız sorun hakkında bilgi vermediğinizden çözüm yollarıyla ilgili ayrıntılı bilgi veremiyoruz. Kablosuz alanınızı genişletmek için bir AP-Router almayı düşünüyorsanız, öncelikle Kablosuz Sinyal Katilleri yazımızı okumanızı öneririz >> www.netmaster.com.tr

NetMASTER Destek Hattı’nı ararsanız danışmanlarımız size yardımcı olacaklardır. Destek hattımız her gün 08:00 – 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

0216 366 66 96
destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,
  • NetMASTER  (15.04.13 10:10:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.