[]

7" full-hd tablet var mi onerebileceginiz?

Bazi arkadaslar derslerde kullaniyorlar not almak icin, baktim gercekten hosuma gitti, pdf'in ppt'in uzerine not alabilmek, tum notlarinin elinin altinda olmasi cazip geldi. Almisken neye yarayacak bilmiyorum da full-hd olsun istiyorum. Onerebileceginiz 7" tablet var mi arkadaslar? Full-hd gereksiz diyorsaniz ipad mini ile nexus 7 arasinda dev fark var midir? Amerika fiyatlari ipad mini 329 dolardan, nexus 7 ise 199 dolardan basliyor. (Ben de yuksek lisans icin abd'deyim, buradan alacagim) Bir de bende nokia'nin eski bir modeli var, telefon da almak istiyorum, acaba galaxy note 2 alsam daha buyuk ekranli tabletlerdeki kadar rahat olur mu not almasi falan?




 
nexus 7 nin çözünürlüğü ipad mini ye göre daha iyi. full hd 7 inch de olmayabiir hiç rastlamadım 16 gb nexus 7 500 tl bence hiç düşünmeden al


  • eipcack  (13.04.13 23:05:17) 
polypad'in 7" tabletlerine göz gezdirebilirsiniz. çok iyi bir fiyata, gerçekten inanamayacağınız bir performnans. (8" kullanıyorum ama 7" hali de var.)


  • deniztarafinabakankale  (14.04.13 00:08:55) 
Eğer Android işletim sistemine sahip tablet alacaksan kesinlikle Nexus al.Güncelleme ve yazılımsal destek olarak sürekli destekleniyor.Yazılımında sade temiz android var firmaların eklentileri yok.


  • murtiii  (14.04.13 00:17:33) 
Galaxy Note 8 çıktı yakında gelir Türkiye'ye. Not da alacaksan kesinlikle tavsiye ederim.

edit: türkiye'ye gelir demişim ama abd'deymişsiniz :)
orada piyasaya çıkmıştır sanıyorum.
  • darkredanger  (14.04.13 00:54:26 ~ 20:25:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.