[]

sigarayı hiç mi unutamam lan!?

bırakalı 5 ay oluyor artık insanın unutması lazım hafiften ama di mi? ben ama her çay içişimde, her sabah uyandığımda arıyorum hala!? nası unuttunuz arkadaş bu mereti bi diyiverin hele.. çay içmeyim sabahları uyanmayım mı? çözüm bu mu?




 
Sen sigarayı bırakamamışsın. Ara vermişsin sadece. Kafanda bitirmediğin sürece bırakmış sayılmazsın. Gün sayıyorsun tekrar içeceğin güne kadar.

Üzgünüm ama manzara bu...
  • pass  (13.04.13 01:47:59) 
arada iç. 1-2 taneden bişey olmaz. o kadar ızdırap verme kendine. çok az içersen sigaraya bağlı önemli rahatsızlıklara yakalanma riskin çok çok düşer.


  • durdenist  (13.04.13 01:54:32) 
pass +1


  • halanne  (13.04.13 08:10:54) 
psikolojik bagimlilik devam ediyor. fiziksel bagimlilik bitmis bes ay olmus. simdi yapacagin tek sey nasil manyak eski sevgiliden ayrilinca bir sure sonra abaza kalinca yoksa arasam mi diye dusununce eski kotu anlari hatirlar aramazsin ya hah iste yine oyle yapican, cok sigara ictikten sonra sabah nasil uyandigini hatirla, kiyafetlerin ne kadar pis kokardi hatirla, karsi cins seni opmek istemezdi hatirla, boyle boyle her ozlem hissi geldiginde 5 dakka bekliycen kendine terapi yapican gecicek. sigara icen arkadaslarina az gorus bu arada.


  • mavicorap  (13.04.13 09:52:23) 
eniştem 13 yıldır içmiyor. bıraktığı günü evlilik yıldönümlerinden daha iyi hatırlıyor.


  • thekingsofrock  (13.04.13 10:56:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.