[]

Gaylik ve ılıklık (kadınsılık)

erkeklerde eşcinselliğin insanı kadınsı yapacağını düşünmüyorum. dış görünüşüyle, konuşmasıyla normal bir erkeğin cinsel tercihi açısından gay olabileceğini düşünüyorum. bir erkeğin kadınsı olması ise farklı birşey diyorum fakat çevremde bunun böyle olmadığını iddia eden var. ben kendi düşüncemi savunuyorum. sizce nedir?




 
yeterince cok gay gormemisler belli ki.

www.newsareweird.com

gay olmayanin kilibigi da var, tas firini da. ayni sey.
  • she was my baby  (13.04.13 00:46:12 ~ 00:46:44) 
o kadar geniş bir yelpaze var ki. nerden başlayalım?. trans erkek-trans kadın, trankseksüelizm, vs. vs.


  • rhollor  (13.04.13 00:46:49) 
cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği farklı bir şey.
cinsiyet kimliği, kadın veya erkek veya cinsiyetsizlikken; cinsel yönelim hangi cinsiyeti çekici bulduğunla ilgili. cinsel yönelim, eşcinsellik, heteroseksüellik, biseksüellik, aseksüellik, panseksüellik... diye gider.
sonuç olarak biri cinsel yönelim olarak eşcinselken, cinsiyet kimliği olarak kadın veya erkeği benimseyebilir. pratikte erkek eşcinsellerde doğrusu göze çarpan iki grup vardır biri feminenler, diğeri maskülen olan ayılar (bear). maskülen olanların eşcinselliği göze çarpmadığı için herkes tüm eşcinselleri feminen sanıyor, olay bu.
  • loralynn  (13.04.13 00:49:42) 
valla kadınsı olup gay olan tanıdığım oldu, kadınsı olmayan gay tanıdığım da oldu. biraz feminen olup çoluk çocuk sahibi olan da var. senin benim ne düşündüğümüzden bağımsız olarak çeşit çeşit insan var yani.


  • zgrydn  (13.04.13 00:50:42) 
Her gördüğü sakallıyı dedesi sanan adamlar onlar.

Gayet sert görünümlü, dediğim dedik, çok "baba" görünen adamlardan da eşcinsel olabildiği gibi; gayet efemine tavırlar sergileyen, duruşu, konuşması, hareketleri kadınsı fakat eşcinsel olmayan adamlar da mevcuttur.

Bence budur.
  • eski kafasi gidiklerdenim  (13.04.13 00:51:22) 
dogru. asansordeki dayilar da da hic gay tipi yoktu.


  • el desaparecido  (13.04.13 00:51:58) 
(git: 495435)


  • devilred  (13.04.13 00:52:34 ~ 00:54:21) 
normal ya da gay diye yapılan ayrım bile doğru değil.

insanların birbiri ile alakasız tercihleri, zevkleri, hisleri, yaşam tarzları olabilir. eşcinsellik de bunlardan sadece birisidir.(kimine göre sadece zevk için, kimisi gerçekten öyle hissettiği için)

ve dediğim gibi bunlar herkeste birbiri ile alakalı değildir.
eşcinsel olması diğer özelliklerinin de çoğunluktan farklı olacağı anlamına gelmez.(farklı olamayacağı anlamına da gelmez)

kısaca cevap: eşcinsel olan tüm erkekler kadınsı değildir. neredeyse tüm genellemeler yanlıştır.
  • ucan spagetticanavari  (13.04.13 00:57:37) 
dogru dusunuyorsun.

memerial.net
  • fortisvita  (13.04.13 01:02:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.