[]

bursaya en kolay gidiş

sanırım ido, budo gibi deniz seferlerini tercih etcem.

sizce ?


 
deniz uçağıyla 18 dakika

www.flyseabird.com
  • noisy  (12.04.13 23:11:00) 
budo yu bilmem de idobüs bildiğin mülteci kampı gibi. Sana tavsiyem feribot+yalova dan otobüs

edit büdüt:benden sonra yazanları okudum bir ekleme yapayım; kartal, pendik, maltepe ya da yenikapıya yakın bi yerlerden iyi bir alternatif olması muhtemel.
  • asm  (12.04.13 23:12:44 ~ 14.04.13 22:02:55) 
feribot+yalova seçeneğini sunan arkadaş neyi düşündü tam olarak bilemem ama, kabataş'tan hem budo hem de idobüs var günün birçok saatinde. Budo mudanya sahile gidiyor, oradan minibüse binip 15 dakikada metroda olabilirsiniz oradan da ver elini şehir merkezi. İdobüs ise güzelyalı'ya gidiyor (mudanya'nın bir beldesi, 2 km. falandır araları) buradan yine otobüslere binerek rahatlıkla metroya ulaşılabilir.

feribot+yalova için hem yalova'ya giden feribota gitmeniz lazım istanbul'da hem yalova'da otobüs ayarlamanız lazım, hem de bursa otogara vardıktan sonra 2 saat belediye otobüsü yolculuğu sonrasında şehir merkezine varabilirsiniz.
  • dusunuyorumoyleysevurun  (12.04.13 23:33:49) 
kalitesiz otobüslerle yalovadan bursaya gitmek, mülteci değil toplama kampına benziyor. koltuklar kırık sürekli geriye yatıyor, 1990lardan kalma çoğu otobüs.

doğrudan bursanın göbeğine gitmek varken 2 vasıta yapıp üstüne bir de 1 saat karayolu çekmek akıl karı değil gibi duruyor bana. sado mazo takılırım ben diyorsanız feribot+yalova iyidir.

ayrıca budo sistemi tam oturtamadı hala. ido sefer sıklığı ve rahatlığı için budodan daha iyidir.
  • 4530 merkez  (13.04.13 00:50:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.