[]

burgan bank

bu burgan bankın olayı nedir? yeşil sermayeye dayalı faizsiz kazanç mottolu bi banka mı mesela? saygın ve kurumsal arap bankaları var, burganın kurumsallığı ne kadar fazladır?




 
eurobank tekfenin adı değişip burgan oldu sanırım.


  • feodal moruk  (12.04.13 15:57:57) 
Eurobank Tekfen'i burgan bank satın aldı. denetim çalışmasında da ben yer almıştım.

Burgan Bank aslında Eurobank Tekfen'den çok daha büyük bir banka değil, sermayesi öyle ahım şahım bir şey de değil, branchleri çok daha az ama bir şekilde finansman yaratıp aldılar bankayı.

Yatırım bankacılığı yapmıyor (faizsiz kazanç mottolu değil) yine de kurumsal mıdır, evet.
  • [silinmiş]  (12.04.13 16:06:03) 
Katılım değil bildiğin mevduat bankası. Eskiden Tekfen Bank vardı, Eurobank bunlara ortak olmuş ve bankanın adı "Eurobank Tekfen" olmuştu. Daha sonra her iki grup da hisselerini Kuveyt'li Burgan Bank'a devretmişler. Yani aslında bankanın Türkiye'deki geçmişi 1980'lere kadar gidiyor. Burgan Bank'ın da bildiğim kadarıyla Kuveyt haricinde Ürdün, Tunus, Irak gibi ülkelerde de şubeler var, en son da Türkiye'ye girmişler işte..


  • Lethe  (12.04.13 16:06:45 ~ 16:08:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.