[]

sensodyne nasıl

iyidir elbette,normal dişler bunu kullanamz mı? elimde beyazlatıcı ve tam koruma var, sürekli hasas diş diyip duruyor her yerde bu işlerden de tam anlamam, beni dişlerde öyle bir sorun fazla yok, normal gibi, şimdi bunu ben kullanaz mıyım? zararı olur mu kullansam?




 
florüd sararma yapabiliyor dişlerde uzun süre kullanınca.göze alcak kadar bi haqssasiyetin yoksa gerek de yok diyorum.


  • aşksız prens  (12.04.13 01:41:49) 
öğrenci halimle bu neymiş la bu kadar pahalı, 3 liralık signal alana kadar şunu bi alıyım deneyim diye başladım, kaç yıl oldu hala kullanıyorum. acınası kısmıda başka macun kullanamıyorum artık, diğer macunlar dudaklarımı kurutuyo. sensodyne kullanmaya başladığımdan berri belirgin bi beyazlaşma var ve çevremdende duyyorum çokca. tek kötü yanı biraz pahalı olması, aha bugün bitti bi tüp daha, 15 lira verip kim alcak bidaha? ama mecbur alcam çünkü gerçekten diğer macunlar macun değilmiş gibi geliyo artık.

benimki anam babam diş, öyle hassaslık fln yok.
  • trajikomix  (12.04.13 02:33:57) 
amina koyim ben o hassas dislerin. olau su; disimde curuk yok gayet temiz ve saglikli bi agiz yapim var fakat bazen disim agriyo. soguk sicak bi sey icerken ya da sabah agriyla uyandigim oluyo. disler saglam ama agri oluyo adamim. dis hassasiyeti denen sey bu. ne acip kanal dolgu yapabiliyolar ne disi cekebiliyolar. sensodyne ise rahatlatiyo falan ya o da olmasaydi napardik bilemem


  • maresalx  (12.04.13 09:59:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.