[]

amele eldiveniyle full contact?

kendimce makul nedenlerim var. siz yine de nedenleri boşverin. bildiğiniz nitril amele eldiveni kavgada yumruk sallarken ya da güreşte rakibi tutup sallarken işe yarar mı? tutuşu arttırıyor. kaymayı engelliyor. daha sağlam güç iletimi olur gibime geliyor. bu kick box tayfası maçlarda kafaya krem kayganlaştırıcı sürüyor ya yumruklar kel kafalarında kayıp gitsin diye, ondan hareketle aklıma geldi.




 
karşıdakinin amına koymak için muşta: ki geri döndürülemez sonuçlar doğurabilir.

vurduğumu yıkayım diyorsanız: motorcu eldiveli. eldivenin dış kısmı sert plasik korumalı.
  • raskolnikov2  (12.04.13 02:37:54) 
yumuşak olması işlevselliğinde belirleyici faktör değil. çok ince zaten, emeceği kuvvetten şüpheliyim. tutuşu arttırıyor çünkü yüzeye yapışıyor, yumruğu atınca verdiğim gücü ıskalamadan tam şarj etsin bana yeter. şimdi söylemesi ayıp geçenlerde hafif siklet birinden karambolde bi yumruk yedim. tam tutturamadı, yumruk sol yanağımdan kaydı gitti. adam gücü yüzüme tam uygulayamadı yani. uygulasa iz bırakacaktı. ondan hareketle soruyorum biraz da. ben bu eldivenlere adamın bileğini boynunu kavramada güveniyorum açıkçası, kazmayı küreği tutarken elin daha az yorulmasını sağlıyor, demek tutuşu arttırıyor. bununla adamın bileğini sağlam tutsam güzel bir kafa darbesine karşı savunmasız bırakırım rakibi. bir de yumrukta işe yarasa tadından yenmeyecek ama ondan şüpheliyim. duyuruyu açtım sonra kardeşim üzerinde denedim tutuşu, işe yaradı.. da kıyamadım yumruklamaya. onu deneyemedim. o kısım hala soru işareti. (bisiklet sürerken takıyorum ben bu eldivenleri, geçen denyonun bir laf attı yanından geçerken, arıza çok elde bunlar varken kendimi nası korurdum diye risk değerlendirmesi yapıyordum)


  • kargn  (12.04.13 08:26:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.