[]

adalarda kahvaltı

arkadaşlar cumartesi günü manitamla yıldönümümüz. kalacak yer ve akşamı ayarladık ama kahvaltıyı ayarlayamadık. gezme olsun diye adalar'da kahvaltı yapalım dedik. var mı bildiğiniz kahvaltı yerleri? hangi ada olduğu mühim değil. çok abartılı olması gerekmez, illa deniz görelim diye derdimiz yok. nevalemizi alıp kahvaltı yapabileceğimiz bir yer de olabilir.




 
cumartesi hava sıcak olacak sanırım. alın nevalenizi gidin heybeliadaya. piknik yerlerine yayılıp mis gibi kahvaltı yaparsınız.


  • bxgx  (11.04.13 23:55:11) 
Büyükada'da Mado var ama adalara kadar gidecekseniz yanınızda götürün nevalenizi. Oturun bi kenarda yiyin. Ekmek peynir meyve suyu götürseniz de olur. Netceniz kahvaltıcıyı...


  • pass  (12.04.13 00:23:04) 
bana sorarsan büyükada ve heybeliada'yı geç. sessizlik, sakinlik arıyorsan burgazada favorimdir. vapurdan inince sağ tarafa doğru yürü, en sonda denizin dibinde bi çay bahçesi var, kahvaltı tabakları güzel. güzel peynirli yumurta da yapıyorlar. kahvaltı sonrası için de diğer adalara geçer bi güzel gezersiniz.


  • oldtimer  (12.04.13 11:46:01 ~ 11:46:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.