[]

2 Ay Boyunca Spor Salonuna Gidip Gitmeme Kararsızlığı

Aslında kilolu biri degilim hatta dışarıdan birine kilo aldım deyince 'Pii sen de kiloluysan biz kendimizi camdan atalım' gibi tepkiler alıyorum.Boyum 1.64 kilom da 45-46-47-48 arasında gidip gelir sürekli.Gidip gelir konusunda ciddiyim bir hafta 48 kiloyken ertesi hafta 45 olabiliyorum.Fakat şimdiye kadar hep bu sınırlar arasında oldu kilom ne daha fazla aldım ne de 45 kilonun altına düştüm.
Simdi benim sorunum su ; eskiden de bu Kilolardayken daha zayıf duruyordum.bundan 7 8 ay önce alerji tedavisi icin 1 hafta kadar kortizon kullandım, o zamandan beri aynı kiloda olsam bile daha kilolu duruyorum.Ha çevremde kilolu olmadığımı söyleyip dursalar da ben eski halımı bildigim icin bu durumdan cok da hoşnut degilim.Sanırım vucuttaki yağ oranıyla ilgili.

Bu durumda 2 ay spor salonuna gidip eskisi gibi aynı kilodayken daha zayıf durmak mümkün mü?Kısa bir süre mı yoksa istersem 6 ay gideyim eskisi gibi duramaz miyim?

Zaten su aralar bir miskinlik üzerimde,ekimden sonra sürekli spora başlayacağım ama yaza kadar baska bir ülkede oldugum icin 2 ay burada gideyim belki bu miskinligime de iyi gelir,eskisi gibi de dururum diye düşündüm eger olmazsa hic başlamayacağım.yatağım da gayet rahat benim icin.

 
her halukarda vucudun toparlanacagi icin ayni kiloda bile daha iyi durursun. dedigin gibi kas-yag orani ile alakali. spor candir, gidin.


  • entrapmen  (11.04.13 16:30:49) 
gitme. senin gibi iki ay gidip sonra bırakacaklar yüzünden bisiklet ve koşu bandı sırası bekleyip duruyoruz. lanet olsun böyle sezonluk bir de fit insanlara.


  • ozdek  (11.04.13 17:05:39) 
Sezonluk gitmediğimi ekimden sonra yeniden başlayacağımı belirtmiştim dikkatli okursanız benim sorduğum sey farklı.

Ayrıca sizin gittiğiniz spor salonuna yazılmam imkansız olduğu icin iciniz rahat olsun bence.
  • fraise  (11.04.13 17:12:59) 
ayni agirlikta olup daha kilolu gozukuyorsaniz kaslarinizi kaybedip yag baglamissiniz demektir. sporcu arkadaslar daha iyi bilir ama kas kutlesi yag kutlesinden cok daha agir oldugundan cok fit bir vucutla 50 kg cekebilirsiniz. dolayisiyla agirlik olcu birimlerine takilmamak gerek. spora gidin tabi gitmeden olmaz.


  • tasa oturma soguk ceker  (11.04.13 17:36:49) 
Gidin.

"Çalış-ye-dinlen-tekrar et" mottolu bir yaşam biçimi;

- Fit görünmenize,
- Enerjik olmanıza (sabah turşu gibi uyanmak, anyone ?)
- Tek seferde uyuyup uyandığınız bir uyku düzenine,
- Yalan yanlış yapıyor olsanız dahi plasebo etkisiyle kendinizi daha iyi/özgüvenli hissetmenize sebep olur.

3 haftadır ağırlık kaldıramadığım için kendimi suç işliyor gibi hissediyorum.

Miskinlik güzel. İşten döndükten sonra paldır küldür üstü başı değiştirip kendinizi güya daha fazla yormaya gitmeyip kıçı devirmek suretiyle bilgisayar/tv/ yahut arkadaşlarla kafe/bar takılmak tabii ki daha çekici.

Yine de gidin. Mükâfâtını da alın.
  • lefteyenine  (11.04.13 17:51:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.