[]

üniversitelerde yaz okulu hakkında

galiba bazı üniler hiç yaz okulu açmıyor, kiminde kimi bölüm açılıyor kimi bölüm açılmıyor,

farzedelim bizim olduğumuz üni yaz okulu açmamaya karar verdi, hiçbir bölümde açılmayacak, bu durumda başka ünide yaz okuluna girilebilir mi?


 
yaz okulu genellikle dersin hocasının insiyatifindedir.

almak istediğiniz dersin diğer üni deki içeriği sizin üni deki dersiniz ile denk sayılırsa kabul edilebilir. bunun için bölüm başkanlığınıza başvrun, diyin ki ben X üni den Y dersini almak istiyorum. içeriği şu. bu dersi bizdeki Z dersine saydırmak istiyorum. onlar size denk olup olamayacağını söylerler, ona göre alır veya almazsınız.
  • puc  (11.04.13 15:34:56) 
yaz okulunda ders açılmamışsa başka okuldan alınabilir ama tümden yaz okulu açılmazsa o iş zor diye düşünüyorum.


  • nxtrls  (11.04.13 15:55:17) 
ders açılmamışsa başka okuldan alınabilir ama bu her ders için gecerli değil. içeriklerinin birerbir örtüşmesi, onaylanması lazım.


  • all girls dream  (11.04.13 17:56:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.