[]

hp laptop garanti problemi

2006 yilinda aldigim hp pavilion marka laptopum bir ay evvel garanti surem dolmak uzereyken ve tam almanya'ya gidecekken can cekiserek (sanirim) anakartini yakti. ocak ayinin 10'unda garanti suresi bitiyordu, 6'sinda laptopu aldigim yere teslim ettim. bir ay boyunca almanya'da kaldim, ve dun gece dondum. bu sure zarfinda ne telefonla ne de e-mail ile tarafima bir bilgi verilmedi. simdi hp'nin sitesinden cihazimin durumuna baktigimda "Onarım, fiyat teklifini red ettiğiniz için iptal edilmiştir." diyor. simdi bu durumda ben topu kime atayim, suc bende mi, laptopu aldigim bayide mi, hp'de mi? bayi urunu gondermekte geciktiyse yasal bir hakkim var mi? ne yapayim ben simdi?




 
elinde laptopu garanti süresi bitmeden teslim ettiğine dair belge var mı?


  • emrag  (08.02.09 16:19:17) 
Ingilizce biliyorsaniz HP'nin anasayfasinda musteri temsilcisi ile "chat" secenegi var. Orada durumu anlatirsaniz yardimci olurlar, umarim. Biri giciklik ederse baska bir gun bir daha deneyin (referans numaranizi vermeden) hic bir sey olmamis gibi.

welcome.hp.com adresinde
Chat with an online support technician after you buy secenegine tiklayin. Insaallah birisi derdinizle ilgilenir. Turkiye'de cok sikayet ediyorlar ama benim dizustum Amerika'da bozuldugunda iki saate yakin derdimi anlatmistim, bir-iki gun sonra da kargoya vermem icin bir kutu yolladilar, parasi da HP tarafindan odenmis olarak. Gonderdikten birkac gun sonra da halledebildikleri sorunlari cozmus olarak geri yolladilar. Bu arada da "Garantiniz bitti mi?" tarzindan hicbir sey sormadilar.

Turkiye veya Turkce icin umit veren adresler:

CHAT: Bir gun Compaq veya HP500'unuz olursa bir sekilde chat imkani veriyorlar galiba: h20180.www2.hp.com

CHAT 2: uc kagitcilik olarak anliyorlar mi bilmem ama su adreste de urun numarasi ve seri numarasi isteniyor, uzunca bir bekleyisin ardindan umudum o ki destek hatti acilir.
h50203.www5.hp.com

TELEFON: HP Turkiye web sitesinde ise soyle bir ifade mevcut (telefon var maalesef, Turk usulu cozum(suzluk)): "HP müşterileri, tüketici ürünleri için (212) 444 0307 no’lu HP Tüketici Ürünleri Destek Hattı’nı arayabilirler."

CHATIR CHATIR KONUSMA: Bilgisayarinizi verdiginiz Onarim Merkezi'ne bizzat gidip kibar konusmadan baslayip agziniz-acik-gozunuz-yumulu sekle gelene dek konusmak.

Kolay gelsin, bizi de gelismelerden haberdar ederseniz sevinirim.
  • houston  (08.02.09 17:19:54) 
Selam swallowed, sana yardımcı olamıycam ama sen bana olabilirsin, göğsümdeki ağrı ve şikayetler nedeniyle doktora gittim ve kan tahlilinde ck yüksek çıktı ve doktor kas gevşetici falan verdi bir hafta sonra tekrar gel dedi. Senin daha önce yaşadığın duruma benziyor sanki, sende nasıl bi gelişme oldu kimlerle görüştün öğrenebilrimiyim, nasıl özeline atacağımı bilemediğim için post etmek zorunda kaldım kusura bakmayın.
Teşekkürler

email adresim edkhphil@hotmail.com
  • zanzibar  (20.03.09 18:08:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.