[]

Whatsapp Sorusu

Iphone telefonumu kardeşime vereceğim. Başka hat takılsa da benim whatsapp hesabıma yazılan mesajlar verdiğim telefona düşer mi?




 
programı kaldırırsan o kendi yüklediğinde kendi numarasıyla yüklenecektir.

kesin çözüm ise delete account. sil , sen kendi kullanacağın telefonuna yüklerken tekrar ayni hesap oluşur. ama bu arada yazılanlar gider , bilgin olsun.
  • sadun.net  (11.04.13 12:32:55) 
whatsapp'in icine takili olan hat ile tek bir baglantisi var, o da baslangicta onaylamak icin gelen sms'e cevap vermek. sonrasinda baska bir ulkeye gidip, bambaska bir hat bile taksan, o telefonda calistigi muddetce, ilk numaraya atilan mesajlar gelmeye devam eder.

sadun.net'in dedigi gibi, evet, delete account yapabilirsin.

yahut, telefonu fabrika ayarlarina geri dondurup, tum kayitlari silebilirsin. akabinde kardesinin hatti takiliyken tekrar whatsapp'i yukleyip, bu kez onun hatti ile uyelik alirsin.

android kullanmakta oldugum icin iphone'da bu islemler nasil yapiliyor bilemiyorum. ama android'de fabrika ayarlarina donersen, default gelen uygulamalar disindaki her seyi (rehber ve sms'ler dahil) siler. haricen yuklenmis olan uygulamalarin olusturdugu hesap bilgileri gibi data'lari da siler. boylece sen yeniden kurdugunda, tekrar uye olmani ister.
  • chronic unholy  (11.04.13 12:43:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.