Giriş
(2)

Hırvatistan ve Çoklu Giriş

aliceinchains
merhaba, bildiğiniz üzere hırvatistan TC vatandaşlarından vize istemiyor. 6 aylık bir süre içinde 90 güne kadar kalabiliyoruz ülkede. ben 2 ay önce gidip 15 gün kaldım. Şimdi tekrar arkadaşımın yanına gidiyorum bir haftalığına. bu 6 ay olayı kafamı karıştırdı şimdi sen 2 ay önce gelmişsin 15 gün kal
merhaba, bildiğiniz üzere hırvatistan TC vatandaşlarından vize istemiyor. 6 aylık bir süre içinde 90 güne kadar kalabiliyoruz ülkede. ben 2 ay önce gidip 15 gün kaldım. Şimdi tekrar arkadaşımın yanına gidiyorum bir haftalığına. bu 6 ay olayı kafamı karıştırdı şimdi sen 2 ay önce gelmişsin 15 gün kalmıssın 4 ay daha gecsin öyle gel mi derler? yoksa çoklu giriş mümkün mü? mümkün olması lazım sanırım.
0
aliceinchains
(08.02.09)
girişte pasaportu damgalıyorlar mı? öyleyse bir sistemi vardır bence hırvat konsoloslugundan bilgi alın, burdaki cevaplara göre gidip geri döndürülme ihtimalin var.

ama benim tahminim(!) sorun olmaz yönünde.
0
alchemistt
(08.02.09)
pasaportta vize sayfası damgalanıyor evet girerken ve çıkarken.
0
🌸aliceinchains
(08.02.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.