[]

Upload Hızı

Nedense torrentte upload hızını sınırlayasım geliyor 50de falan. Biliyorum download hızımı etkileme gibi bir şeyi yok.
■ Siz napıyosunuz?
■ Upload hızını sınırlayim mi? Bana bi eksisi olur mu?

i.imgur.com

edit: genelde upload hızım 60-70 lerde geziyo

 
public trackerlerde 1kb
private trackerlerde sınırsız(olsa ne olacaksa, 100kb zaten upload hızı ortalama...)

  • ucan spagetticanavari  (10.04.13 23:30:14 ~ 23:30:23) 
genelde sınırlamıyorum. upload hızım da çok düşük zaten. 120 download / 27 upload


  • sutlu nescafe  (10.04.13 23:32:11) 
upload sınırsız olursa download son hıza ulaşamaz. ul hızını %'80 civarında kullanmalısın torrent kullanırken. çok fazla düşürmen ekstra bir etki yapmaz.

ayrıca 5kb falan yapmayın lan, zaten ülkece upload hızımız afrika'dan hallice, bir de farkı sizi hiç etkilemeyen bu şeyi gereğinden fazla limitleyin mümkünse. internet'in boşa akması gibi bir şey.
  • christopher nolan  (11.04.13 01:41:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.