[]

Tek basina tatil

Tek basina bir erkek olarak kafami dinlemek amacli tatile ciksam acaba nereye gidebilirim..
kriterler sunlar:
- yer uzakdoguda olucak tayland,filipinler malezya falan
-kendimi yanliz hissettirmiycek bir ortami olucak
-cok pahali olmiyacak

 
Bu arada amac sex turizmi degil gezmek, eglenmek, yeni asklara yelken acmak falan..


  • sezaryan  (08.02.09 11:23:14) 
yalnızlıktan sıkılırsın bence. insan gördüklerini yaşadıklarını birisiyle paylaşmak istiyor. telefon da açamıyorsun çok pahalı olduğundan. o yüzden orada bari bir arkadaşın olmalı eğer buradan götürmeyeceksen.


  • desdinova  (08.02.09 11:27:33) 
mekan konusunda bişey söyleyemem, ama kendini yalnız hissetmemek için bir dslr alıp gitmen faydalı olabilir. onu çekicem bunu çekicem derken vakit geçer, yalnızlığının farkına varmazsın...


  • makineci  (08.02.09 13:32:29) 
tatil için phuket adasını önerebilirim. "le meridien beach resort" gayet güzel ve hesaplı bir oteldir.

"yok ben bi süre sonra daralırım" derseniz pattaya'yı da tavsiye edebilirim. daha hareketlidir.
  • schizo  (08.02.09 13:37:10 ~ 13:37:54) 
phuket'te tony resort vardır, tek geçilir.


  • desdinova  (08.02.09 15:01:17) 
desdinova haklisin bir arkadasla gitmek iyi olur ama suan oyle bisey istemiyorum. aslinda amacim insanin kimseye ihtiyac duymadan kendine yetebilecegini kanitlamak..tatil yapmak icin neden baska birinin afra tafrasini cekmek zorunda olayim ki diyorum. tabiki asosyalde olmak istemiyorum o yuzden gidecegim yerde sosyal bi ambians olmali ki yeni arkadasliklar olussun.. bu arada tony resortun olayi nedir aceba?


  • sezaryan  (08.02.09 19:22:09) 
tony resort, phuket patong beach'te merkezde ve fiyatlari makul, gayet temiz bir otelimizdir. turkler tarafindan da cok tercih edilir.


  • desdinova  (08.02.09 21:06:14) 
tek başına gideceksen ve işin içinde sex turizmi yok ise batıya git doğuya değil.


  • trocero  (08.02.09 22:16:24 ~ 22:16:44) 
4 sene malezyada yaşamış birisi olarak sana derim ki
asyada sadece singapur a git.
Sentoza da , clarke quay, boat quay da çılgınca eglen.
  • cruseo  (08.02.09 23:11:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.