[]

Galeriden veya sahibinden araba almak arasında...

ne fark var??

galeriyle pazarlık yapılır mı ?


birde max 15.000 tl'ye ne tavsiye edersiniz? kalos lar ilgimi çekiyor...nasıl bilirsiniz?

Not : ilk kez arabam olacak...

 
galerici aldığı arçaların hileli-hurdalı olduğuna bakmaz, önemli olan onun için ucuza almaktır ki kar edebilsin. yani diyelim ki aracın şansımanında sıkıntı var, ama ilk bakışta belli olmayan bir sıkıntı. galerici bunu fakerip 20.000 tl ikinci el piyasası olan bir adama "kardeş, bak bunun şanzımanında sıkıntı var, 3.000 tl masrafı var, satamazsın bunu, 16.000 nakit vereyim" der, ve sonra o arabayı alıp, hiçbir tamire sokmadan 21.000 tl etiket koyup 20.000 tl ye satabilir. bu kötü niyetli bir galerici tabi. hepsi böyle değil, ama ciddi bir oranı böyledir dersem yalan söylemiş olacağımı sanmam. aynı olak sahibindende de başına gelebilir, ama ihtimal düşüktür.

galericiden bir araç alacaksan çok sağlam kontrol ettir, ve yüklü ön ödeme yapma.
  • and justice erol  (10.04.13 12:49:25) 
türkiye'de 2. el araba almak zaten başlı başına bir risk kaynağı. her türlü hile hurda, düşültülmüş km'ler, pert kayıtları, yalanlar dolanlar bulmak mümkün. sahibinden satanlarda da var tabi bu durum ama galerilerde daha fazla.

dod gibi daha kurumsal galerilere ve büyük marka galerilerinin 2. el bölümüne bakmak daha mantıklı. 101 nokta kontrolü ya da garanti gibi olanaklar sunuyorlar.
  • l ikta  (10.04.13 13:16:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.