[]

Mourinho Neden bu kadar sempatik

Avrupa'da oldukça itici ve antipatik olarak kabul edilen bir teknik direktörün Türkiye'de bu kadar sempatik ve mütevazı tavırlar sergilemesinin sebebi ne olabilir?




 
galatasaray'a gelecek herhalde :)


  • Vermillion  (10.04.13 12:30:04) 
turkiyede reklamlarda oynayan ve hala oynama potansiyeli olan biri için çok da garipsenmemesi lazım..


  • kennym  (10.04.13 13:13:01) 
gs'ye koyduğu için bana sempatik geliyor.


  • mega idea  (10.04.13 13:37:38) 
her an galatasarayla oyuncu alıp verme ihtimali var, ondan. onlardan hamit'i aldık, drogba ve sneijder'in gelişinde ufak da olsa rol oynadı. ayrıca fatih terimle iyi arkadaşlar olduğunu herkes biliyor, kendisi de aşırı hareketlerin bunu zedeleyebileceğini biliyor. ileride gerektiğinde galatasaraydan real'e gidebilecek bir çok oyuncu mevcut muslera gibi, selçuk gibi, daha da ilerleyen zamanlarda semih kaya gibi. tüm bunlar ve kendisinin de efendi adam olması mütevazı tavrının sebepleri.


  • lesmiserables  (10.04.13 14:37:59) 
bence futbolcu transferiyle alakası yok, real madrid gibi bir kulüp basıp parayı istediğini alır hiçbir futbolcu da ben size gelmek istemiyorum falan diyemez. yok öyle bir dünya. ki zaten mourinho da real madrid'te daha çok kalmaz, inglitere'ye mutlaka geri döneceğini söyledi daha geçenlerde.

olay daha çok fatih terim'le aralarındaki bağ ile alakalı. enteresan bir şekilde maçlardan sonra öpüşüp sarılıyorlar. çok güçlü bir dostlukları olduğu muhakkak. ki zaten mourinho eski mourinho değil. yaşladıkça olgunlaştı, o antipatik tavıtlarını bıraktı. manchester maçlarından sonra bile manchester'ı öven açıklamalar yaptı, ''best team lost'' diye. bir röportajında kendisi için yıllar önce söylediği ''i am the special one'' lafını hatırlatıyorlar, ''o zamanlar gençtim egom çok yüksekti'' diyor gülerek, kendiyle dalga geçiyor bu açıklaması için.

velhasılı kelam, allah herkese mourinho-fatih terim gibi bir dostluk nasip etsin :)
  • juninho77  (10.04.13 15:20:28) 
sponsorluk.

en son gelişinde bir gayrimenkul projesi vardı demirörenle.

sonra bir türk markası onun sponsoru.
  • spy of soul  (11.04.13 11:31:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.