Giriş
(2)

elektrik faturasi sorusu - muhtelif ilave?

coldbound
merhaba,ilk ay elektrik faturamda "muhtelif ilave" adi altinda 130 liralik bir bedel gozukuyor. kullanim bedeli 15 lira, elimde 170 liralik fatura var. depozitosunu falan odemistim actirirken, ne ki bu simdi? bakirkoy semt, bogazici elektrik bakiyor. daha once karsilasan varsa bi buldurun yahu.sagol
merhaba,

ilk ay elektrik faturamda "muhtelif ilave" adi altinda 130 liralik bir bedel gozukuyor. kullanim bedeli 15 lira, elimde 170 liralik fatura var. depozitosunu falan odemistim actirirken, ne ki bu simdi? bakirkoy semt, bogazici elektrik bakiyor. daha once karsilasan varsa bi buldurun yahu.

sagolun simdiden.
0
coldbound
(08.02.09)
şöyle bir şey buldum.

www.tuketiciler.org
0
szqnn
(08.02.09)
hocam bu eski.
0
🌸coldbound
(08.02.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.