Giriş
(1)

bsg the complete series boxset

beni bu doom metal bitirdi hacer
bu seti amazon ya da ebay'den mi, yoksa gittigidiyor hesabı olan yerli bir satıcıdan mı alsam diyorum. arada kaldım. internetten yaptığım alışverişler hep yurtiçiyle sınırlı kalmış olduğu için, gittigidiyor'dan efil efil almak geliyor içimden, lakin alacağım ürünün kutusu eskimiş yıpranmış olur diye
bu seti amazon ya da ebay'den mi, yoksa gittigidiyor hesabı olan yerli bir satıcıdan mı alsam diyorum. arada kaldım. internetten yaptığım alışverişler hep yurtiçiyle sınırlı kalmış olduğu için, gittigidiyor'dan efil efil almak geliyor içimden, lakin alacağım ürünün kutusu eskimiş yıpranmış olur diye korkuyorum. bir yakınıma hediye edeceğim için jelatini yırtılmamış cillop gibi düzgün bir ürün alayım diyorum. ne yapsam etsem bilemedim ?
0
beni bu doom metal bitirdi hacer
(10.04.13)
amazon türkiye'ye cd-dvd-bluray ve kitap gönderimi yapıyor. müşteri hizmetleri de şahanedir zaten. başka bi yeri düşünme bile hiç bir sorun çıkmaz.

bu arada yanına yeni çıkmış olan blood and chrome'u da eklemeyi unutma boxset'in içinde olmaz çünkü :)
0
rotten head
(10.04.13)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.