[]

Bir hatunla anonim olarak konuşmak

ben bir hatunu 2012 ekimden beri tanıyorum daha önce ne sevgi ne sevmeme duygusu hakimdi benim için fakat son zamanlarda ergence siteler üzerinden (connected 2 me) anonim olarak konuşuyorum bu hatunla. gerçekte onunla çok konuşmamamdan kaynaklı olarak pek samimi değiliz fakat c2 de bildiğiniz birbirimize aşık olduk :P günlük hayattan, cinsel konulara kadar herşeyi konuşup, yarın şu saatte burdayız deyip 4 saat aralıksız çok eğlenceli bir şekilde anonim olarak konuşmuşluğum var. hatta 3-4 kere telefon numaramı istedi ama telefonumun onda kayıtlı olması ihtimali yüzünden vermedim. hatun sanal ortamda, ben kim olursam olayım böyle konuşabildiği birini kaybetmeyeceğini söylüyor. gerçek hayatta hatun da beni normal biri olarak görür. yani öyle sevgisi yok ama sevgisizlik değil. kendimi öyle çat diye açıklamam ama bir gün açıkladığımı düşünelim, tepkisi sizce ne olur? ben olumlu birşey bekliyorum bu konuşmaların muhabbetin üzerine ama ya olumsuz bir tepki alıp "ahaha senmiydin" derse ve rezil olursam diye de inanılmaz derecede tırsıyorum. sizce ne olur tepkisi?




 
fiziksel olarak seni beğenmiyorsa friendzone, beğeniyorsa hayırlı olsun diyorum. ama bence çok uzatmadan söyle.


  • bxgx  (09.04.13 23:48:28) 
git bir gün yanına. ben c2'deki x de.

sakın netteyken "ben aslında x'im" yazma. düşünme fırsatı verip soğutursun kendinden. oturduğu yere gidip dersen ve aynı güzel muhabbeti sürdürebilirsen o on on beş dakikada, kız senindir.
  • sen git ben geliyorum  (09.04.13 23:49:56) 
gizli numaradan ara amk


  • doctorrent  (09.04.13 23:54:11) 
senin onu tanıyıp, onun anonim olması filan hoş değil bence yani gerçi o siteyi kullanıyorsa anonimlik olayını çok sallamıyor da olabilir. yine de tüm tepkisi senin fiziksel özelliğine, gerçekte de sana karşı olan düşüncelerine göre değişecektir. eğer gerçekte de senden hoşlanıyorsa, potansiyel olarak görüyorsa olumlu bir geri bildirim alırsın- hayırlı olsun, ama tam tersi ise çok ters teper malesef. şimdi onunla gerçekte olan ilişkini gözden geçir, ona göre harekete geç. çünkü gerçekte sana karşı ne hissediyorsa onu uçlara kaydırır bu durumun. eğer gerçekte olumlu düşünüyorsa çok olumlu sonuçlanır, olumsuz ise daha da olumsuz bir tutuma sahip olmasına neden olur.


  • nevrotik  (10.04.13 00:11:46) 
anonim kişi o kadar uzun süre anonim olarak kalamaz benim hayatımda. saçma geldi accık. öyle şey mi olur.


  • yün prenses  (10.04.13 00:29:32) 
sen git ben geliyorum +1

Çok çok güzel bir mantık. Bu suser adam/kadın olmuş, belli.
  • brainstorming  (10.04.13 00:29:48) 
sen git ben geliyorum doğru. Her ne kadar seni beğendiğini falan filan desene tipini beğenmediği an yatar bütün o karakter mevzuları. dediği gibi şok baskın olursa en iyisi. Çiçektir şaraptır işlerine girme sevgilin değil daha


  • efrasiyab87  (10.04.13 00:37:54) 
rezil falan olmazsın. aranızdaki ilişki mi artık her neyse sen yarısısın o da diğer yarısı rezillik olsa o da olur. bir an önce çık ortaya sen git ben geliyorumun dediği çok doğru. ilerde keşke dememek için ne gerekiyorsa yap.


  • dunden beri dimdik  (10.04.13 01:39:51) 
Görüşürsek şöyle şöyle yapıcam ya da söylücem dediğin bir şey vardır elbet. Yoksa da bul söyle. Sonra da normal zamanda yanındayken uygun bi anda söyle/yap o şeyi..


  • noctiluca  (10.04.13 23:35:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.