[]

Emek Sinemasını Neden Satın Almıyorlar?

Nebilim sırf iksv için Eczacıbaşılar falan mesela? en çok onlara taktım zaten ne ayaksın şakir dayı* -düzeltiyorum bülent eczacıbaşı'ymış - diye dalasım var.
neden parayı bastırıp satın almıyorlar? ya da neden bir takım* sanatçılar ortaklaşa böyle bir şey yapmıyorlar? izin mi yok başka olaylar mı var nasıl oluyor, nedir?



 
şakir eczacıbaşı 3 sene önce öldü.


  • libertine  (09.04.13 23:31:27) 
ya hazır cevap yapıştırıp kaçmış gibi hissettim kendimi. fikrimce ülkemizde en saygın aile koç-sabancı ikilisidir. bu aileler ülkemizin (gayrimüslümleri saymazsak) işçilikten geldiklerini yadırgamamış ayakkabı tamirciliğinden, hammallıktan bugünlere geldiklerini belirtmiş insanlardır, geçmişlerini reddetmemişlerdir. piyasada bulunan her ürüne erişiminiz varsa kendinizi sanatsal olarak ne kadar özel zevklerinizin olduğunu kanıtlama çabasına gidersiniz. şakir sabancının bireysel hobisi fotoğraftı. ara güler ile tahminimce iyi arkadaşlardı. iki aile'de gerekse herkesin gezip göreceği müze yapımında gerekse bireysel olarak yaşadıkları mekanları müzeleştirmeye çaba sarfettiler ( bir başka örnek pera müzesi) ailelerin yaşayan üyelerinde sanata karşı samimi yada samimiyetsiz bir tavır olabilir. ali sabancıyı hepimiz sadece pegasus havayollarından biliyoruz ama atlı köşkte dali sergisine gittiğim de oldu. izin yok diye korktuklarını sanmıyorum çıkarlarının örtüşmediğini düşünüyorum.


  • libertine  (09.04.13 23:54:53) 
yani birinin çıkarı yoksa diğerinin vardır, eczacıbaşı örneğini o sebeple verdim. alsın gerekirse sırf iksv'nin hizmetine versin.
ya da başkaları alsın sanat-sinema çevresinden.. nedir yani? param olsa ben alacam hayret bir şey.. hayır vermiyorlar mı? parasıyla değil mi?

  • jimjim  (10.04.13 00:03:02) 
@jimjim "param olsa ben alacam hayret bir şey.. " demişsin ya. Ben de aynısını düşünüyorum. Sanırım biz böyle düşündüğümüz için bizde para yok :D


  • Vicy89  (10.04.13 01:10:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.