[]

bacağımda pembe eti gördüm

bundan 1,5 ay önce uyurken bilgisayarın şarj adaptörü bacağımı yakmışdı sabah kalktığımda su toplamış şekile buldum serçe parmağı kadar bi yeri akşama bi şekilde patladı sonra bende eczaneden battikan ve gazlı bez aldım battikanla temizleyip gazlı bezle sildim 3 gün sonra çıkardım gazlı bezi kabuk bağlamıştı ve o kabuk 1 ay bacağımda kaldı en son yeter artık diyip dün kabuğu çıkardım ama çıkarmam la pembe eti görmem bir oldu resmen 1 cm kadar çukur oluşmuş yine battikanla temizleyip gazlı beze sardım..

not:doktora gitsem krem verecek ama açık yarayada sürülmezki krem ne yapacam ben


 
battican sürüp gazlı bezle sarmayı bırak artık. yanık yara o kadar kurcalanmaz! bepanthen krem sür, başka da bir şey sürme. üzerini de yapışacak şeylerle kapatma. gazlı bez vs gibi yani.


  • girl in a coma  (09.04.13 22:51:42) 
silverdin yanık kremi filan kullan, yarayı da kapatma.


  • red g  (09.04.13 22:57:57) 
Gazlı beze fazla sarma sadece 1-2 kat, o da açık yaraya toz pislik gekmesin. kabuk bağlayana kadar böyle takıl bence. Ondan sonra da koparma bi daha.


  • innerbliss  (09.04.13 23:03:42) 
yanık yarası kapanmaz..


  • jamswety  (09.04.13 23:10:14) 
mikrop kapar o antibiyotik falan kullanman lazım olur manyak mısın git doktora.

tetenoz vermesi de muhtemel...
  • su aygırı  (09.04.13 23:31:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.