[]

TTNET Fibernet

Herkes sorunca benim de aklıma takıldı. Taahhüdümüz bu ay bitti. Fiber kutusunu koymuşlar apartmanın girişine. Baktım ki fiber olmuşuz. Şimdi TTNET'in şu paketine geçmek mantıklı geldi.

Bağlantı Hızı 20 Mbps'ye kadar
Aylık Kullanım Kota Limitsiz
Kampanya Ücretsiz Kullanım Dönemi TL0
(İlk 2 Ay)
Kampanya İndirimli Dönem TL44,00
(3.-12. Ay)
Kampanya İndirimsiz Dönem TL69,00
(13.-24. Ay)

hatta annem diyor ki "yalın internete de geçebiliriz her ay niye verelim sabit 2o küsur lira?" ama baktım, şöyle salak bi açıklama var.

------------------------
"TTNET Yalın İnternet hizmetinden yararlanmak isteyen müşterilerin faturalarına, ilk 2 ay ücretsiz dönem de dahil olmak üzere, aylık 28 TL yalın internet hizmeti erişim ücreti tabloda belirtilen ücretlerden ayrıca yansıtılacaktır."

www.ttnet.com.tr
------------------------

ne anladım ben bu işten?

bir soru daha soruyorum ki aslında buraya geliş sebebimdir.
iki tane kablosuz modem var evde. bunların uymama durumu var mı? aslan gibi çalışıyor ikisi de şu an.

bir de başka tavsiye varsa alabilirim. uydunet maalesef uymuyor bize.

 
taahhüdünüz bittiğine göre iptal edeceğinizi söyleyip telekom merkezinden cayma kampanyasına geçin. tam detayları bilmiyorum ama çok cazipti.


  • prodeq  (09.04.13 22:14:05) 
sizin kampanyanız budur:

www.ttnet.com.tr
  • mr.goodcat  (09.04.13 22:19:59) 
eski müşteriler için de bu var o zaman, 10 lira fazla:

www.ttnet.com.tr
  • mr.goodcat  (09.04.13 22:40:48) 
çok aydınlandım. sağ olun. biraz daha araştırayım madem ay sonuna kadar.

edit:
want2die, superonline'da bi sürü böyle kampanya var. aslında başından beri düşünüyodum da birinin tavsiye etmesini bekledim.

şu ve şu var. 25 mbps, 50 gb akk, 49 lira. telefon taşıması da istiyorlarmış.
www.superonline.net
www.superonline.net

bir de kendileriyle konuşalım bakalım.


ttnet iptal ederken sorun çıkarmaz umarım.
  • supergirl  (10.04.13 00:34:46 ~ 00:53:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.