Herkes sorunca benim de aklıma takıldı. Taahhüdümüz bu ay bitti. Fiber kutusunu koymuşlar apartmanın girişine. Baktım ki fiber olmuşuz. Şimdi TTNET'in şu paketine geçmek mantıklı geldi. Bağlantı Hızı 20 Mbps'ye kadarAylık Kullanım Kota LimitsizKampanya Ücretsiz Kullanım D
Herkes sorunca benim de aklıma takıldı. Taahhüdümüz bu ay bitti. Fiber kutusunu koymuşlar apartmanın girişine. Baktım ki fiber olmuşuz. Şimdi TTNET'in şu paketine geçmek mantıklı geldi.
Bağlantı Hızı 20 Mbps'ye kadar
Aylık Kullanım Kota Limitsiz
Kampanya Ücretsiz Kullanım Dönemi TL0
(İlk 2 Ay)
Kampanya İndirimli Dönem TL44,00
(3.-12. Ay)
Kampanya İndirimsiz Dönem TL69,00
(13.-24. Ay)
hatta annem diyor ki "yalın internete de geçebiliriz her ay niye verelim sabit 2o küsur lira?" ama baktım, şöyle salak bi açıklama var.
------------------------
"TTNET Yalın İnternet hizmetinden yararlanmak isteyen müşterilerin faturalarına, ilk 2 ay ücretsiz dönem de dahil olmak üzere, aylık 28 TL yalın internet hizmeti erişim ücreti tabloda belirtilen ücretlerden ayrıca yansıtılacaktır."
www.ttnet.com.tr------------------------
ne anladım ben bu işten?
bir soru daha soruyorum ki aslında buraya geliş sebebimdir.
iki tane kablosuz modem var evde. bunların uymama durumu var mı? aslan gibi çalışıyor ikisi de şu an.
bir de başka tavsiye varsa alabilirim. uydunet maalesef uymuyor bize.