[]

hobi tavsiyesi

Şu sıralar çok boş vaktim var, iş çıkışı 6dan sonra eve gidip tüm akşam evde oturuyorum, haftasonlarım bomboş.. buna rağmen hiçbir şey yapmıyorum..

beni oyalayabilecek bir hobi arıyorum, dalmak fikri var bu sıralar aklımda havalarda ısındı.. alternatif olarak ne önerirsiniz..

28 yaşında, bekar, er biriyim, parasal olarak sıkıntı yok. aktiviteleri tek yapacağım, çevremde benim gibi boş vakti olanlar yok

 
puzzle


  • pike  (09.04.13 21:29:05) 
motor al


  • mirty  (09.04.13 21:32:03) 
bisiklet al kendine iyilerinden. gez dolaş.


  • bass solo take one  (09.04.13 21:33:20) 
heykel.sculpey hamur al iki üç tane başla şekil vermeye..

www.youtube.com
  • dedim dedim de kime dedim  (09.04.13 21:35:11) 
patene bu yaştan sonra başlamak iyi olur mu ya,
puzzle çok yaptım
motora hiç merakım yok, ki hobi olarak motor pek uygun gelmedi
bisiklet, çok iyi fikir, h.sonu kamp yapmalar falan iyi olur lakin ekibin olursa
heykeli düşüneceğim
  • facebook  (09.04.13 21:40:03) 
e tiyatro?


  • jimjim  (09.04.13 21:57:57) 
resim yap


  • rock n roll  (09.04.13 22:41:07) 
rc-model araç


  • MtKrt  (09.04.13 22:41:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.