[]

Boss Turizm

arkadaşlar bilenler bilir ulusoy, varan vs. kıyas bile olmaz boss farklı bir kategorideydi. koltukları meclis genel kurulundaki kırmızı koltuktan iyiydi, ikea daki 4 bin liralık deri koltuk gibiydi rahatlığı içi salon gibiydi zaten konforunu anlatmaya gerek yok binenler bilir. boss kapandıktan sonra böyle bir firma kaldı mı türkiye'de ya da yurtdışında vs. var mı nerde vardır böylesi?




 
boss'u az kullanmadim. izmir-ankara varan ulusoy 25-30tl iken boss 55-60tl aliyordu. turkiye'ye 3 koltuklu otobusleri ve business class otobus yolculugunu ilk bunlar getirmisti. taa 2003 yilinda otobuslerinde kablosuz internet hizmeti veriyorlardi. sonra varan, ulusoy, kamil koc falan da 3 koltuklu otobusleri getirdiler. hizmetleri boss kadar degildi ama daha ucuzdu. muhtemelen standart otobuslerdeki karlari ile bu seferleri de bir sure subvanse ettiler. boss da bunlar karsisinda daha fazla dayanamadi. sonra zaten ucaklar da ucuzladi.

turkiyede o kadar rahat koltuk gormedim. ama kamil koc'un rahat hatlarinin koltuklari da rahatti. gerci en son 4 sene once falan bindim. su anda nasildir bilmiyorum. amerikada bolt diye bir otobus firmasi vardi. onun da koltuklari rahatti.
  • crucio  (09.04.13 18:06:51) 
bir boss degil.


  • kendinikertenkelebek  (09.04.13 18:40:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.