[]

kuyruk sokugu agrısı

arkadaşlar benim nerdeyse bir aydır kuyruk sokugum agrıyo ayakdayken bir sorun yok ama otururken özellikle sert zemine oturduysam çok şiddetli bir agrı oluyo neden olabilir doktora gitmelimiyim bunun için hangş bölüme müracat edilmeli?
not: işim dolayısıyla sürekli oturmak zorunda kalıyorum



 
kıl dönmesi olabilir mi ki?


  • sheridans  (09.04.13 14:54:44) 
welcome to kıl dönmesi ; (bkz: kist dermoid)


  • dodi el ford  (09.04.13 14:54:49) 
büyük ihtimal kıl dönmesi oldu, geçmiş olsun.

valla hastaneye gittiğinde önce cildiyeciye yönlendiriyorlar oradan da dahiliye.
  • brotha b  (09.04.13 14:54:50) 
kuyruk sokumu kemiğinde eğrilmiş olabilir dalga gecmiyorum. sert bir yere hızlı şekilde oturmaktan kaynaklı olur bu eğrilik.
bu ihtimali de düşün ve git röntgen cektir

  • miki toys  (09.04.13 14:58:19) 
kıl dönmesi felan degil kemigim agrıyo sadece ben bel fitigından korkuyorum.


  • kardelen16  (09.04.13 15:00:05) 
peki donda böyle iltihabımsı bi yapı çatalda sivilce şeklinde çıkıntı var mı o zaman kıl dönmesi


  • the game  (09.04.13 16:22:16) 
hayır kıl dönmesiyle hiç bir alakası yok bu sadece kemik agrısı ben çok zayıfım ve dırek kemigim batıyo.


  • kardelen16  (09.04.13 16:32:18) 
sürekli oturduğun için olabiliyo, kaykılarak oturuyorsan özellikle. Ben de de vardı bu, bütün gün işte otur, sonra serviste otur.. Geçti ama sonra işten ayrılınca.


  • innerbliss  (10.04.13 12:55:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.