[]

Sokak kabadayılarına ders olacak karar.

gundem.milliyet.com.tr


Ne düşünüyorsunuz?

 
dinsizin hakkindan imansiz gelir. sindikce bu mafya bozuntulu dallamalarin cesareti cogalir. benim canimi esas sikan devletin bu aileye magdur aileye sahip cikmayacagi ve magandanin cevresindeki diger hanzolarin aileyi ileride rahatsiz edecegi gercegi.


  • tdl  (09.04.13 03:55:30) 
hakim küçükken çok çekmiş bu belalılardan belli. şimdi ezilenin yanında duruyor.


  • vur joker vur  (09.04.13 04:04:19) 
haklı bir karar ne olacaktı yani?

millet çeksin kafayı, alsın uyuşturucuyu sonra gözünün önünde çocuğunu öldürmeye çalışsın. allah aşkına başka seçenek var mı? ağır konuşacağım konuşamıyorum.
  • dieselsingle2  (09.04.13 04:24:00) 
tabi ki haklı bir karar.

eve giren hırsızları da kafasından mafasından vurmak serbestleşmeli ayrıca.
yok silahlar denk değil, yok arkadan vurdun, yok evinin bilmem neresinde vurdun muhabbeti de ayrı bir saçmalık.

türkiyenin böyle kanunlara ihtriyacı var
  • kamera motor  (09.04.13 07:33:06) 
bu ülkedeki asıl sıkıntı; tinerci seni vuruyor, tinerci seni kesiyor, tinerci seni öldürüyor ve tinerci ne yaparsa yapsın hapse atılmıyor. içeriyi karıştırır, o olur bu olur diye nezarete bile atılmıyor.

ama sen tinerciyi vurduğunda, ömrün hapislerde geçiyor.

şu yasaları düzeltsinler de, elde silahla orospu çocuğu tinercileri avlayalım.

benim günahsız bir arkadaşımı sadece cüzdanı için öldürdü bu tinerciler.
düzgün yasalar olsa elimde silahla bütün köprüaltlarını dolaşacam.
  • kamera motor  (09.04.13 07:36:46) 
doğru karar.


  • sifirin altinda  (09.04.13 09:19:10) 
emsal olması gerektiğini düşünüyorum.


  • zgrydn  (09.04.13 09:25:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.