[]

total war oyunlarına başlamak istiyorum tavsiyeler?

hiçbirini oynamadım hiç tecrübem yok. hangisiyle başlayayim?
shogun
rome
medieval
empire

hepsinin de 1i 2si çeşitleri falan var ne yapacağıma şaşırdım hepsinin de puanları 8.5 üstü oyun sitelerinde

 
en eski olandan basla.

bu tur serilerde en yeni olani oynarsan ilkin sonradan digerlerini oynayasin gelmez.
  • entrapmen  (09.04.13 01:09:50) 
mtw ii ile başla. sevmezsen empire'a geç. öncekilerinin grafikleri seni açmaz diye düşünüyorum.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (09.04.13 01:13:39) 
ben en çok rome ve medieval 2'yi seviyorum. ikisinden biri ve empire'ı düşün. sakın entrapmen'i de dinleyip shogun 1 falan da oynama. gereksiz hareketler bunlar. japonları çok seviyorsan shogun da oynayabilirsin ama bir avrupa haritası değil.

bir de şöyle bir şey var. medieval oyunu bitmez. yeni bir campaing açarsın, odur yani. ilk önce ingilizlerle sonra türklerel sonra da venediklilerle tekrar tekrar bitirmeye kasarsın.
  • repins  (09.04.13 01:18:16 ~ 01:42:50) 
sen gel yine beni dinle. sayet oyunlari tuketen birisiysen yani vaktin bolsa ve severek oynuyorsan ilkinden basla. son oyundan baslayip bitince bosluga dusup eskilere goz kesersen canin sikilir. grafikleri kanser eder, hatalardan yaka silkersin.


  • entrapmen  (09.04.13 01:28:52) 
benim favorim de rome total war misal. ne çok onu severim, onla başlamanı tavsiye ederim ben de. medieval 1 ve shogun 1 çok eski gelebilir, bağlaması zor olabilir ayrıca.


  • zamazengo  (09.04.13 01:52:03) 
ünitelerin farklılığı açısından rome , mtw 2 , shogun 2 oyna derim.
empire'e ısınamadım.

  • bass solo take one  (09.04.13 01:54:25) 
KESİNLİKLE rome total war veya medieval 2. medieval 2 ile daha çok ısınırsın oyuna diye düşünüyorum. sonra romeu da oynarsan tadından yenmez.


  • pclik  (09.04.13 03:22:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.